• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuna zarar verme korkusu

Çok şükür çok iyiyim. O zamanları yaşarken hiç geçmeyecek aklımı oynatacağım zannediyordum ama hepsi geçti çok şükür. Saçma sapan düşünceler gelmiyor mu tabiki geliyor insanız neticede ama gülüp geçebiliyorum. Zaten gülüp geçemiyorsanız sorun vardır. Lütfen bir uzmana gidin ama mümkünse terapi psikiyatri bir arada alın. Ben o şekilde faydasını gördüm.
Merhabalar bende bu hastalıga yakalanmıstım tekrar nükseder mı benımkı dogum sonrası olusmustu suan ikinci bebegi düşünüyorum ama çok korkuyorum Allah kımseye yaşatmasın sızede çok gecmıs olsum🤲

Benim de doğumdan sonra olmuştu. Başka da doğum yapmadım. Nükseder mi o yüzden hiçbir fikrim yok.
Merhabalar bende bu hastalıga yakalanmıstım tekrar nükseder mı benımkı dogum sonrası olusmustu suan ikinci bebegi düşünüyorum ama çok korkuyorum Allah kımseye yaşatmasın sızede çok gecmıs olsum🤲

Benim de doğumdan sonra olmuştu. Başka da doğum yapmadım. Nükseder mi o yüzden hiçbir fikrim yok.
Yani bende cok arastırdımda yakalanma riski yine var diyorlar bende geri vazgecıyorum fikrimden önceden ilaç kullansak acaba yine mı riskli olur

Okb tekrarlaması kolay bir psikolojik hastalık. Bunu bir doktorla konuşun isterseniz.
Yani bende cok arastırdımda yakalanma riski yine var diyorlar bende geri vazgecıyorum fikrimden önceden ilaç kullansak acaba yine mı riskli olur

Back