canim valla ben gönüllü jiletliyorum yani 3-4 senedir kaslarimi tamamemaliyorum bende zaten PMU var yani permanent- make- up..vallane diyom firca gibi cikiyo hala..bu yüzden ipliklen almaya basladimama yine de 4-5 günde cikiyo ve 2-3 haftaya kadar da komplet cikiyo ama bu biraz da genlere bagli bende cikiyo diye sende de cikcak degil bence yapma en iyisi AMLA- yagi bu bir hint yagiyemyesil kalin agir kokulu bir yag saclari ve kaslari siyahlastiriyor ve kalinlastiriyor ve uzatiyor hergün uygula 3 haftada etkisini görüceksin..
cnm benim de genleim iyiydi aslinda eskiden okulda herkes kaslarimla dalga gecerdi cok kalindi ama yanlis alimlar ve kansizlik stres vs vs simdi dokuluyor. cok sinir bozucu. ben de amla yagi almistim gecen hafta ama kasa iyi geldiini bilmiyodum nette okumustum beyazlamayi engelliyomus sanirim. benim sacimda tek tuk beyaz var. beyazlarin artmasini engelliyomus diye okumustum. ama bu yagin uzerinde son kullanma tarihi yazmiyo. o yuzden daha kullanmadim korktum. kullansam mi acaba kasima. bi de benim sacimda rofle var sari. bu yagi surersem koyulasacak mi sacim??icim disim yag oldu. yag daha cok dokuyo gibi cunku kil koklerini yumusatiyo. bende ole oluyo yanii