nasıl yaa tamamını mı :uhm: ee noluyo peki hiç kaş olmuyo mu yani allah korusun böyle hasta gibi durmuyo mu yarısını falan yapanı gördüm de tamamı çok garip :1shok:
Saçmalıktan başka birşey değil.Allah korusun alnınız kıl dolsa,kaşlarınız çıkmasa bi yerinizi kesseniz nolucak?Bu kadar da değil yani...Çok istiyorsan git para ver kaş ekleme yapsınlar.Yok böyle birşey yani.Vezir olucam derken rezil olucaksınız bu takım yollarla.
Evet ben de denedim bu jilet işini, tabii bütün kaşım için değil.Sadece sol kaşımın üstüne uyguladım ve evet kalınlaştı tüy gibi değil de kıl gibi çıktı diyelim şuna...
kasina jilet yapanlar nasi yapiyo n yonde yapiyo??? be de yapmayi dusunuyorum kalarim cok dokuluyo bu aralar.
cnm kaslarn cikis yonu derken ben yukaridan alnimdan yani asagiya gozume dogru cok hafif yaptim. kazimadim. cikis yonu bu mu oluyor yoksa asagidan yukariya mi??ama jiletledigim kadar kas cikmadi tek tuk cikti ve 10 gun oldu. kasimin en ustunu ve en altlaran cikan kaslari cok hafif bi sekilde jiletledim denemek amacli.Kasimi islatip biraz sabun suruyorum, az miktarda sac yumusaticisi da olur. jiletle killarin cikis yonune dogru hafifce jiletliyorum. Israrla kel edercesine jiletlemeyin. Bir de kesinlikle killarin cikis yonune dogru jiletleyin, yoksa duz cikabilir, veya hic cikmayabilir. sonra yikayip biraz badem yagiyla masaj yapiyorum. Butun kaslari jiletlemeyin, gercekten komik bir goruntu oluyor, jiletlediginiz yerleri kalemle boyamak mecburiyetinde olabilirsiniz.
Sunu da soylemek istiyorum, jiletledikten sonra bir daha kasi cikmadigini idda edenler var. Yani bu yontem bende ise yaradi diye herkeste yarar diye birsey yok. Iyi dusunun. Denemek icin cok az bir yerini jiletleyebilirsiniz.
Ben uzun suredir jiletlemedim, stresten kaslarimi cekistirip durdum, baslari yine seyreldi. Yine jiletlemeye baslicam baslari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?