Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşları boyamak

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
96
Kocaeli
bi konuda danışmak istiyorum kızlar. yarın saçlarımı tarçın bakıra boyayacam, fakat kaşlarımı boyayıp boyamamak arasında kaldım. boyasam mı ki? ne renk sonucu elde ederim, kaşlarım koyu kahve. boyarsam nasıl boyamalıyım ve boya kaç dakka beklemesi lazım?

bence kaşların koyu kahveyse tarçın bakırla uyumlu durmaz boyamalısın.. ama dha önce hç kş boyamadm nasıl yontem ızlenr blmıorm cnm

valla bede hani uyum sağlamaz diye aslında boyamak istiyorum. fakat diğer başlıkda, kızlar tarçın bakırın ilk boyadığımızda kına gibi durduğunu söyledi, durum böyle olunca kaşlarımın tabi kınalı gibi durmasını istemiyorum

tatlım sende tarçın bakırla başka renkleri karıştır belki daha güzel tonlamalar elde edilir kına gibi de olmaz..

düşünmedim değil ama bu sefer istemediğim bi renk elde edersem bu da hoş olmaz. renk 1-2 yıkamadan sonra aktığı için kına gibi durmuyormuş, ama dediğim gibi konu kaşlar olunca kararsız kaldım. hiç olmadı boyarım 5 dakka bekledikden sonra yıkayıp tekrar boyarım napim artık.

ben kuaförde boyatıyorum 7,5 lira hem kaş boyasıyla boyanınca 40 gün çıkmıyor. saçınızı boyadığınız boya en fazla 2 hafta sonra akıyor

tarçın bakırda siyah kaş bile sırıtmıyor kaldı ki senin kaşların kahve tonundaymış :) bence boşu boşuna boyama. Bana gelince saçlarımı turuncu şu anda ve zamanla daha da açmayı düşünüyorum fakat kapkara kaldı kaşlarım çok komik duruyor. ne yapsam kaşlarımı açsam mı yoksa saç sevdasından mı vazgeçsem bilemedim

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bende saşlarımı tarçın bakıra boyadım açmadan boyadığım için çok az ton açıldı saçlarım ikinci kez boyayacağım bende kendim boyayacağım için kaşlarımı kendim boyamayı düşünüyorum ama nasıl ?? Onun için ayrı özel kaş boyasımı var yoksa saç boyasıyla mı? Saç boyasında kaşları boyamnayın yazıyo bilen varsa yardım edebilir mi yoksa kuaföre gidip bi sürü para bayılcam...

Kaslarinizi boyatmayin bence, dogal durmuyor. Onun yerine inceltin ve kestirin. Kas kesilince azaldigi icin rengi aciliyor. Kalin ve gürse hele hic boyatmayin gercekten boya oldugu siritiyor. Boyatcaksaniz da inceltip boyatin. Tüy sararticisini da deneyebilirsiniz. Forumda kaslarini acmak icin onu kullananlar var, danisin isterseniz.

bende saçlarımı tarçın kahveye boyatıyorum kuaförüm saçlarımı boyadığıda kaşlarımı 1 ton açıyor kaş boyası ile ama ne renk hangü ürünü kullanıyor markası ne bendemerakediyorum. o kadar para verceğimize evde kendimiz boyasak daha iyi olur

canım ben 4 yıl boyunca tarcın bakır kullandım hala oyle ama degıstırmeyı dusunuyorum ustelık benım kaslarım koyu kahve degıl resmen sıyah bana kalırsa hıc bır seyın sırıttıgı yok cunku 4 sene boyunca kımse bana kaslarını neden boyamıyosun cok sırıtıyo demedı. Gerek yok bence ben boyle dusunuyorum.

4 yıldan once ben keyfi boyuyodum kaslarımı (kumralken) oda sac boyasıyla ozel bı boya falan kullanmadım kasım ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…