Kaşlar hakkında yardım

paradisewood

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
43
5
merhaba arkadaşlar aslında sormak istediğim çok bişey değil ben kendimi bildim bileli kalın ve gür kaşlıyımdır (doğulu olduğumdan kaynaklaıyordur belkide :KK70: ) kaşlarımı hiç kuaförlere dokundurtmadım hep kendim aldım şeklinden kavisinden şikayetçi değilim esasında ama şu sıralar aynaya baktığımda kaşlarım gözüme çok kalın gelmeye başladı, sizce ne yapmalıyım biraz inceltsem mi bilemiyorum, profilimde fotoğrafım var isterseniz bakabilirsiniz

Kaşların çok güzel bence :) ben inceltme derim. Çünkü çok doğal duruyor ve öyle göze batan kötü bir kalınlığı yok. Gayet doğal ve güzel. İstersen iyi kaş alan bir yere gidip kaşını aldırabilirsin şeklinde falan memnun olmadığın bir yer varsa. Onlar inceltmeden kavisini/şeklini falan belirlerler. Bu konuda arkadaşlar yardımcı olacaktır çünkü ben de kaşımı kendim aldığım için bir yer öneremiycem maalesef :KK43:

Kaşların çok güzel bence :) ben inceltme derim. Çünkü çok doğal duruyor ve öyle göze batan kötü bir kalınlığı yok. Gayet doğal ve güzel. İstersen iyi kaş alan bir yere gidip kaşını aldırabilirsin şeklinde falan memnun olmadığın bir yer varsa. Onlar inceltmeden kavisini/şeklini falan belirlerler. Bu konuda arkadaşlar yardımcı olacaktır çünkü ben de kaşımı kendim aldığım için bir yer öneremiycem maalesef :KK43:

Teşekkür ederim öncelikle, bi kaç kişiye daha sordum çevremden onlarda inceltmememi bana yakışan şeklin bu olduğunu söylediler hiç dokundurtmamaya karar verdimmm

Bence guzel boyle.
Ama ben senin yerinde olsam kaslarimin seklini degistirirdim.
Kavasli olabilir, arkaya dogru bi kivrim olabilir.
Su an cok yarim ay formu duruyor.
Yesilcamdaki oyuncularin yarim ay sekli gibi.

Bence guzel boyle.
Ama ben senin yerinde olsam kaslarimin seklini degistirirdim.
Kavasli olabilir, arkaya dogru bi kivrim olabilir.
Su an cok yarim ay formu duruyor.
Yesilcamdaki oyuncularin yarim ay sekli gibi.

Anladım teşekkür ederim fikriniz için kaş yüzü çok değiştirdiği için çok kararsız kalıyorım çok sert bi kaviste istemiyorum ama bakalım iyi bir kaş güzellik merkezine yolum düşecek yakında :)

Anladım teşekkür ederim fikriniz için kaş yüzü çok değiştirdiği için çok kararsız kalıyorım çok sert bi kaviste istemiyorum ama bakalım iyi bir kaş güzellik merkezine yolum düşecek yakında :)

Rica ederim,Evet o kesin.
Kavisli kasli kadinlarin bakislari daha keskin daha dikkat topluyor. Ayrica gozlerin daha kalkik duruyor. Android telefonlar icin ozel programlar var kas sekli degistirmek icin.
Youcam makeup diye bi program var mesela su an telefonumda. Kas seklini/ kas kalinligini / nerden itibaren baslasin kavis felan. Ayrintili bi program, oyle digrrleri gbi dandik degil.
Tavsiye ederim

X