kaşlar arasındaki mimik krısıklıgına doğal çözüm önerileiniz

deniz74

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
131
1
su anda alnımda kalıcı 2 cizgi olustu.
doğal maskeler, kremler birsürü sey denedim. ama elimde degil sanırım mimklerim öyle yine oluyo. zaten kalıcı izler oldu böyle minik cukurlar.

care bilen varmı

[/COLOR]senelerin yan etkisi bunlar canim,bosver dursunlar,
kendini guzel goren her kadin guzeldir ,kirisiklariyla bile:1hug:

Alındaki kırışıklıklar
Bir beyaz kağıdı ılık suda ıslatın. Üzerine yağlı krem sürün. Alnınıza kırışıklıkların üzerine yerleştirin. (Kağıt kaşlarınızın üzerine ve saçlarınıza gelmesin). 15-20 dakika bekletin.a.s.

[/COLOR]senelerin yan etkisi bunlar canim,bosver dursunlar,
kendini guzel goren her kadin guzeldir ,kirisiklariyla bile:1hug:

kırısıklara lafım yak aslında. alındaki yatay cizgilere ve göz cevresindekilere.
ama kaslar arasındakiler insanı tamamaen relaxken bile gergin, sinirli, yorgun gösteriyo.
cok gıcık bir durum bu
ha bu arada yasım sadece 34. yani erken degil mi kalıcı kırısıklık icin. Bakıyorum 60 yasıdna insanlarda bile yok mimik kırısıklıgı.
Ha birde bisey farkettim, mutlu oldugumum dönemlerde kaybolmaya yüz tutuyo adeta. tamamen kendimi kasmamla ilgili galiba.
bu sene cok stres altında bir yıl gecirdim. cok üstüste geldi hersey sanırım buyüzden bu kadar belirginlesti.

Son düzenleme:

canim yanlis anlama,benim demek istedigim eger bi caresini uygulatip geciyosa kirisiklik ne mutlu sana,ama dert etme demek istedim ,eminim sen o kirisiklada guzelsindir ayri bi hava katiyodur sana...:1hug:

Elisciğim, tesekkür ederim canım. sagol neden yanlıs anlıyayım canım benim.
Doğal çözüm önerileri var bu sitede güzel maskeler falan yazıyolar. bakarsın iyi gelir biseyler yazarlar diye düsündüm hani henüz basındayken yavaslatır bakarsın di mi:))
sonucta bakımlı her kadın güzeldir dimi? bakmassan olmaz, bir kadınız icimiz istiyo bunları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…