Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?

Neye sinirlenmiş anlamadim madem etek gibi gereksiz biseyi almak icin disarlarda dolasanlara sinirleniyorsa magazasini acmasaymiş zaten market, bakkal disinda giyim magazari acik olmamaliydi diye biliyorum ben siz nereden bulduysaniz, yok sattigi etege sinirleniyorsa etek satmasaymiş.
🙄🙄🙄

Ya da adamin cani başka biseye sıkkın siz de ustunuze alindiniz.

herhalde başka bir şeye sinirlenmiştir.

veya yasak günü etek (herhangi bir kıyafet) almaya gelenlere kızıyordur. çok acil bir ihtiyaçmış gibi geliyorlar diye düşünmüş olabilir :KK53:
Yasak günü herhangi bir kıyafet almaya gelenlere kızıyorsa neden dükkanı açık ki😅

Durum bu kadar ciddiyken, kendisi evde güvende olmak yerine çalışmak zorundayken, sokağa çıkma yasağı olduğu bir gün gri kemerli kışlık etek aldığınız için sinirlenmiş olabilir. Ben de okurken sinirlendim.
Herkesin bilinçle yaşadığı bir dünya olsak keşke ahhh

Yasak günü herhangi bir kıyafet almaya gelenlere kızıyorsa neden dükkanı açık ki😅
mağaza kasiyerin değil ki. o da emir kulu sonuçta. açın denildiyse açmışlardır.

önemli olan zaten illa yasak var diye bir şeyleri kısıtlamak değil. ortam berbat durumda, yasak olmasa bile bunun farkında olup mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya çalışmak bence önemli olan.

belki de insanların yeterince ciddiye aldığını düşünmeyip sinirlenmiştir adamcağız :)

adam genel olarak bir şeye sinirlenmiş olabilir bence üzerinize alınmanız saçma
şöyle olabilir belki orada çalışandır. biz çalışmaya gelmek zorundayız ama yasaklarda insanlar etek almasa ölür mü diye bir sinirlenmiş olabilir:KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X