Kaşıntı ve akıntı şikayetiyle doktora gidenler yardımcı olurmusunuz??

alterego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
109
0
26
İstanbul
merhaba kızlar...kaşıntı ve akıntı şikayetim var sanırım mantar(sanırım?)..çamaşırlarımı kaynatıyorum,hergün 2defa duş alıp çamaşır değiştiriyorum ama geçmiyo doktora gidicem artık dayanamıyorumakıntı desem misliyle
bu şikayetlerle doktora gideniniz varmı?muayene mi ediyo?smear testi mi yapıyo?kültür testi mi?
yardımcı olabilirseniz çok sevinicem

ben hamile oldugum için böyle şikayetlerim oldu krem ve fitil verdiler baya rahatladım ama şimdilik diyecegim kuru tut ıslak bırakma

Evet muayene ediyor.Akıntının durumuna göre ilaç veya fitil,krem veriyor.Geçmezse tahlil yaptırıyor.Geçmiş olur inşallah.

geçmiş olsun cnm ben geçen hafta verdim smear ve kültür testi ikisini birden bakıcaklar ben evliyim eşimden bulaşıcı bi mikropdan dolayı vermem istendi.şuan içi,n açıkcası kaşıntımda akıntımda yok çünki daha önceleri doktora bu sorundan dolayı çok gitmiştim akıntım kaşıntım çok fazla oluyordu o zmnda smear veriyordum her kullandığım ilaç bana iyi gelmiyordu en sonunda doğru fitili vermişlerdide Allahtan kurtuldum o illletten uzun zmndır sorunum yok inş. bu tahlillerimde temiz çıkar.kesinlikle doktora git derim bu mikrop geçmek bilmiyor devamlı kaşıntı akıntı sorunuyla yüzleşiyorsun hergün.ayrıca günde 2 kere yıkanıyorum demişsin suyun pek faydası olduğunu duymadım aksine kuru ve temiz tutmaya çalış çamaşırlarını ütülemeyi ,hergün deişmeyi ihmal etme.ben dr gittikten sonra rahatladım )) ama bayada gittim doktora geçmek bilmemişti...

bende de ayni sikayet oluyor arada, dayanabilecegim kadar sicak suyla yikayinca hemen geciyor denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…