- 30 Temmuz 2012
- 156
- 36
- 98
Kaşınmaya bayılırım.
Özellikle uyku öncesi, masaj gibi gelir.
İdi...
Bir gün
Kaşın kaşın kaşın...
Kollarım, bacaklarım, sırtım, diz kapaklarım, dirseklerim, boynum, karnım, ayaklarımın altı, burnum, saç köklerim, parmaklarım...
Kaşıdığım her yerde kırmızı kabarcıklar.
Ne olduğunu anlayamadan üç dört gün dayanabildim.
Sonunda koyuverdim yaygarayı.
Oturdum ağlıyorum.
Bir zamanlar bana zevk veren kaşınma şimdi ise bir ızdıraba dönüşmüş durumda. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Sonunda doğru dermatolojiye.
Sonuç: ÜRTİKER
Kan testleri, idrar testi.
Sonuçlarda herhangi bir bulgu yok. 20 gün ilaç kullandım, ama geçmedi. Tekrar doktor yollarına düştüm kaşına kaşına.
Renklendirici içeren her türlü hazır gıda yasak, alerjik meyveler kivi, ananas, çilek yasak, içmiyorum ama kola, meyve suyu yasak, her türlü pastane ürünü yasak, dondurma yasak, çikolata, kuruyemiş ve kurutulmuş meyveler yasak...
Sonuç mu?
Hala kaşınıyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
- See more at: Acemi ANNE ve BABA: Kaşın kaşın kaşın: Ürtiker
Özellikle uyku öncesi, masaj gibi gelir.
İdi...
Bir gün
Kaşın kaşın kaşın...
Kollarım, bacaklarım, sırtım, diz kapaklarım, dirseklerim, boynum, karnım, ayaklarımın altı, burnum, saç köklerim, parmaklarım...
Kaşıdığım her yerde kırmızı kabarcıklar.
Ne olduğunu anlayamadan üç dört gün dayanabildim.
Sonunda koyuverdim yaygarayı.
Oturdum ağlıyorum.
Bir zamanlar bana zevk veren kaşınma şimdi ise bir ızdıraba dönüşmüş durumda. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.
Sonunda doğru dermatolojiye.
Sonuç: ÜRTİKER
Kan testleri, idrar testi.
Sonuçlarda herhangi bir bulgu yok. 20 gün ilaç kullandım, ama geçmedi. Tekrar doktor yollarına düştüm kaşına kaşına.
Renklendirici içeren her türlü hazır gıda yasak, alerjik meyveler kivi, ananas, çilek yasak, içmiyorum ama kola, meyve suyu yasak, her türlü pastane ürünü yasak, dondurma yasak, çikolata, kuruyemiş ve kurutulmuş meyveler yasak...
Sonuç mu?
Hala kaşınıyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
- See more at: Acemi ANNE ve BABA: Kaşın kaşın kaşın: Ürtiker