- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
anne adaylarını fuzuli işlerle uğraştırıp sıkmasınlar bence, zaten hayatımız yeterince zorlaşıyor şu dönemlerde. benimde geçici iş göremezlik belgem sorun oldu, muhasebemiz özel hastane raporu olduğu için sskdan onaylat diyor, ssk ya gönderdim eşimle onlarda durumu anlamayıp bi ton belgeyle gel demişler. hiççç bişi anlamadım ben bu durumdan özel hastanenin belgesi kabul edilmiyosa neden hastanenin belge vermesine izin veriyolar ki.
Neden erken ayrıldın canım izne? Durumun iyiyse sonraya aktarırdın iznini.
Doğumdan sonra ücretsiz izin mi alacaksın?
Ben 36.haftama girdim hala çalışıyorum.Pazartesi bırakcam ben de işi.Yalnız senin gibi 32. haftada ayrılsaydım evde sıkıntıdan patlardım.
Birde bebeğim doğunca ben ücretsiz izin düşünmüyorum.O yüzden bu çalıştığım haftaları doğum sonrasında izin olarak kullancam.2. döneme kadar izinli olcam inşallah.
Evet canım öyle yaptım.Artık izne ayrılabilir diye.Çünkü 5 haftayı çalışarak geçirmiştim.darkınlıfe sen son 3 haftanın başında tekrarmı rapor alacaksın
Şimdilik burdayım canım.Ama kızım heran uyanabilir.Uyanınca aniden gitmiş olabilirim :9 Sen sor sorunu inşallah yanıtlayabilirim.Yanıtlayamazsamda bi dahaki gelişimde yazarım cevap.sevgili darkinlife sitedemisin
sitede isen sana bişey soracaktım.
epudral anestesi ile ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?