• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasımda balayı...

violin35

inşallah bir gün
Kayıtlı Üye
Katılım
23 Şubat 2011
Mesajlar
1.897
Emoji Skoru
3.380
Puanlar
333
arkadaşlar kasımda nasıl bi yere gidilir balayı için. düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiç bi yer gelmiyor....
 
o kadar çok seçenek var ki...Benim düğünümde Aralıkta olcak nasipse bende Abantı tercih edicem bi düşün istersen...romantik olur en azından :34: Ve dinlendiric bi yer olduğunu düşünüyorum tam düğün steresini atmak isteyenler için
 
teşekkürler canım cevabın için. evet abant güzel olur forumda dolaştım biraz yeşil ev güzel resimlerine baktım da beğendim çok :)
 
Ben de Abantı tavsiye edicektim, güzel olur kışın Abant.. :16:
 
Bence de güzel olur canım :31:
 
o kadar çok seçenek var ki...Benim düğünümde Aralıkta olcak nasipse bende Abantı tercih edicem bi düşün istersen...romantik olur en azından :34: Ve dinlendiric bi yer olduğunu düşünüyorum tam düğün steresini atmak isteyenler için

abannt hep akla romantik olarak gelir ama kasimda abantta balayi yapmis biri olarak hic onermiyorum bi gunde gezme bitiyor zaten soguk disariya cikamiyorsun her ne kadar yeni evlisiniz odanin balyinin tadini cikar deselerde yeni de evli olsan o oda insani bunaliyo biz 3. gunun sonunda daha fazla dayanamayip donmustuk istanbula buyuk abant otelde kalmistik yemekler yatak temizlik hersey harika ama ne bileyim zaten kis ayi bi de abant cok yuksek cok soguk cekememistim ben bence guneyin en sakin oldugu donemde icinizi isitmak icin guneye gidin derim tabi bu benim fikrim:)
 
Back
X