termal otellere bakcanız canım ancak biz oruçoğlu afyona gitmiştik tatile güzeldi
kasım kış sayılmaz bence hem de kasımın başında güney sıcak olur belek-kemer civarı çok güzel uhd oteller var; ayrıca kıbrısı da daha güneyde olduğu için düşünebilirsiniz, ben de düğünümü kasım gibi planlarken seneye mayısa kaldı:) mutluluklar şimdiden
kasımın 4'ünde düğünüm var.herzaman yazın olmasını istedm ama malesefki olmadı.kış ayına kaldık.kış ayında da balayı için nereler olabilir bilmiyorum :S yardımlarınızı bekliyorum:))
kasım ayı alanya antalya sıcak olur BU TARAFLARI DÜŞÜNEBİLİRSİN :)
kasımın 4'ünde düğünüm var.herzaman yazın olmasını istedm ama malesefki olmadı.kış ayına kaldık.kış ayında da balayı için nereler olabilir bilmiyorum :S yardımlarınızı bekliyorum:))
denize fln girilmez herhaldeee :))
gibi gibi ama deniz suyu olan havuza girersin herhalde havuzu deniz suyu şekerim :) kapalısı da var
hayali bile ne kadar güzel:) bende hep sonbahar kış balayı istemişimdir:) sonbaharda karadenizde balayı fikri bence gayet hoş olabilir... mavilik bol oksjien.. soğuk bir havanın romantizmi:) aaaaaaaaaaaaaa canım cekti .......:)
çok tşkr edrm hepinizee :))
gibi gibi ama deniz suyu olan havuza girersin herhalde havuzu deniz suyu şekerim :) kapalısı da var
geçen yıl kasım da evlenecektik ama 2012 Ocak ta kar altında evlendik 5. ayımızı bile doldurduk zaman ne çabuk geçiyorrr =) biz balayı için tercihimizi bolu-abant dan yana kullandık çok da keyif aldık otel olarak da büyük abant oteli ni tavsiye ederim..mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?