❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Beynim bana oyun oynuyor çizgi var mı yok mu? Bugün karın ağrım var bir kez de lekelenmem oldu. Bu ay da olmadı diye ağlıyordum. İçimden bi his dedi test yap die böyle çıktı ama acaba çok istediğim için ben mi var görüyorum gören var mı benden başka? :bicak:

Eklentiler

• IMG_9955.JPG
    IMG_9955.JPG
    20,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_9957.JPG
    IMG_9957.JPG
    21,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Beynim bana oyun oynuyor çizgi var mı yok mu? Bugün karın ağrım var bir kez de lekelenmem oldu. Bu ay da olmadı diye ağlıyordum. İçimden bi his dedi test yap die böyle çıktı ama acaba çok istediğim için ben mi var görüyorum gören var mı benden başka? :bicak:
Evet cnm bende görüyorum cizgi var ama cok silik kac gun var adetine bizim aramizda bigun vardi sanirim bende yaptım az once test bozuk sanirim c cizgisi silik cikti anlamadim bozuk muki

Evet canim ayni benimki gibi cikmiş kaç gun var adete..

Canım bnde görüyorum silik bi çizgi inşallah doğrudur. Sen sabah ilk idrarla tekrar yap bi bakalım, daha belirgin çıkar bnce

Daha çok erken zaten test yapmayacaktım da baktım karnım ağrıyor hasta olucam gibi nasılsa negatif çıkacak bişey kaybetmezsin dedim şimdi daha çok kafam karıştı :işsiz: Y Yagiz kaganim

kızlar üşütttüm mü ben yaaa ,

mide ekşimesi 3 gündür bitmiyor , daha 5 gündür bebek deniyoruz, kusma ishal halsizlik acaba bebek mi diyor insan ama :)
hastalık olunca haliyle bebek çalışması da yarı da kalıyor :KK43:

Daha çok erken zaten test yapmayacaktım da baktım karnım ağrıyor hasta olucam gibi nasılsa negatif çıkacak bişey kaybetmezsin dedim şimdi daha çok kafam karıştı :işsiz: Y Yagiz kaganim
Yarin sabah ilk idrarla yap ins bebisin seninledir ki olmasa cikmazdi bende sabah yapicam tekrar midem cok bulaniyor sabahtan beri hic gecmedi kasik da batma var goguslerim agriyor oyle olunca dayanamadm ama cok umutluyum ins yaniltmaz beni

Ne mutlu çift çizgiyi görenlere :emir_bebek:
Benim umutlar tukendi. 2 Gün yerleşme kanaması derken adetim geldi çok üzgünüm :KK12::KK43:

Ne mutlu çift çizgiyi görenlere :emir_bebek:
Benim umutlar tukendi. 2 Gün yerleşme kanaması derken adetim geldi çok üzgünüm :KK12::KK43:
canım geçen ay benim de aynı öyle olmuştu ve burda biri bana belki bebişine hazırlanıyordur rahmin üzülme demişti. :) öyle de oldu :) inşallah bebiş varsa yani daha kanda baktırmadım. ama hiçbir zaman umudunu kaybetme allahım hepimize nasip edecek inşallah bu duyguyu :dua:

ne yaptın canım? yaptın mı testini? ben erken testlerden yaptım daha belirgin çıktı :halay: öğlen gidip kan vericem çok heyecanlıyım :)

gözün ayddın canım inş kan tahlilinde daha belirgin çıkar :)
biraz bize yardımcı olsan neler yaptın her gün mü birlikte oldunuz benim bu günler yumurtlama günlerim şimdiden heyecan kapladı :)

canım inşallah vardır bilemiyorum ki :) takvimle takip ettim yumurtlama haftası ve sonrasında toplamda yaklaşık 14 gün, gün aşırı ilişki bol bol dua :KK66: ama mesela geçen ay da böyle denemiştim. kesin olur die bekledim olmadı . Bir de herkesin dediği gibi akışına bırakmak lazım. ben olmama ihtimalini kabullenip ovu testlerimi de almıştım birdahaki ay onla deneyecektim :) inşallah gerek kalmaz testlere :KK48: dabidap26 dabidap26

canım inşallah vardır bilemiyorum ki :) takvimle takip ettim yumurtlama haftası ve sonrasında toplamda yaklaşık 14 gün, gün aşırı ilişki bol bol dua :KK66: ama mesela geçen ay da böyle denemiştim. kesin olur die bekledim olmadı . Bir de herkesin dediği gibi akışına bırakmak lazım. ben olmama ihtimalini kabullenip ovu testlerimi de almıştım birdahaki ay onla deneyecektim :) inşallah gerek kalmaz testlere :KK48: dabidap26 dabidap26

inşallah kalmaz gerek canım..ben yumurtlama gününde 3 gün ars arda birlikte olmayı düşünüyorum inş bi sakıncası yoktur. sonrasında ise gün aşırı. ne kadar takmıyorum desemde genede insanın aklı hep bebişte.bide benim daha bu ay ilk denemem ona rağmen böyleyim..

inşallah kalmaz gerek canım..ben yumurtlama gününde 3 gün ars arda birlikte olmayı düşünüyorum inş bi sakıncası yoktur. sonrasında ise gün aşırı. ne kadar takmıyorum desemde genede insanın aklı hep bebişte.bide benim daha bu ay ilk denemem ona rağmen böyleyim..
ilk iki ay bende öyleydim canım insan yeni başlayınca hemen olacak sanıyor sonra yavaş yavaş bunun bir süreç olduğunu idrak etmek zorunda kalıyorsun :) inşallah bu ay olur ama hergün ilişkiyi bazıları önermiyor bir araştır derim. sperm kalitesini düşürdüğü söyleniyor. bir de spermler içerde 2-3 güne kadar yaşayabiliyormuş. bence araştır öyle karar ver :)

X