- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi kerem34gul
-
Cnm bu kimyasal olmayacak kadar koyu çıkmış hayırlı olsun sen bir an önce kan tahlilini yaptır doktoruna git en azından belki tedavisi mümkün olan birşey ise ilaç verir vs takip altında tutarBen de kasım ayında bebek kaybedenlerdenim. Dusuklerim de var ama en son kasimdakinin kalbi durdu... Adetime 4 gun kaldi gebelik testi pozitif çıkıyor. Ama.kimyasalından tut kalp durmasina hepsini yasamis 5 kez gebe kalmis biri olarak korkuyorum. Adete kadar her yapcagim test siliklesirse bu da kimyasal demektir degilse de benimle kal diyr duaya başlayacağım
Papatyam sen naptin varmi değişen birşey
Ben de kasım ayında bebek kaybedenlerdenim. Dusuklerim de var ama en son kasimdakinin kalbi durdu... Adetime 4 gun kaldi gebelik testi pozitif çıkıyor. Ama.kimyasalından tut kalp durmasina hepsini yasamis 5 kez gebe kalmis biri olarak korkuyorum. Adete kadar her yapcagim test siliklesirse bu da kimyasal demektir degilse de benimle kal diyr duaya başlayacağım
MaalesefGüzel haber alan hiçmi yok
Cnm duzensi kanama olunca hepsine baktı doktorumKızlar adetlerinizde azalma, gecikme veya ilişki sırasında ağrı hissediyorsanız, göğüslerinizde hassasiyet varsa prolaktin hormonunuza baktırın. Düşük sonrası yüksek kalıp gebeliği engelleyebiliyormuş.
Birde tam kan tahlili isteyin aile hekiminizden, D, B12 gibi vitamin değerlerinin düşük olmaması gerekiyor.
Bu ay güzel haberler almak nasip olsun inşallah..
YoksaKızlar çatlatma iğnesi olalı 19 cu gün ama hala adet olmadım
İğnenin 12 ci gününde 2.0 çıktı iğnenin 15 gününde ise 1.2 çıktı yanı negatif Cnm daha fazla yaptırmam tahlil olmadı yanı adet gecikmesi de tuzu biberiYoksakan da gebelik testi yaptir istesen bi imkanin varsa
Nesen bi iki gun daha bekle olmadi gebelik testi al canim belki stresdan de olabilir . Bende olmadim bugun ama kurtajdan sonra hep gec olmaya basladim o yuzden pek de umutlanmiyorum senide umutlandirmak istemem hasta olunca dunya basimiza yikiliyo gibi oluyo insanİğnenin 12 ci gününde 2.0 çıktı iğnenin 15 gününde ise 1.2 çıktı yanı negatif Cnm daha fazla yaptırmam tahlil olmadı yanı adet gecikmesi de tuzu biberi
Kızlar çatlatma iğnesi olalı 19 cu gün ama hala adet olmadım
Hic ümidim Yok CnmNesen bi iki gun daha bekle olmadi gebelik testi al canim belki stresdan de olabilir . Bende olmadim bugun ama kurtajdan sonra hep gec olmaya basladim o yuzden pek de umutlanmiyorum senide umutlandirmak istemem hasta olunca dunya basimiza yikiliyo gibi oluyo insan
Cnm döngüm düzensiz iğnenin 14 cu günü adet olmam lazım en fazla 17 ci gün olanları da duymuştum ama benim 19 günüm doktor adet ol üçüncü günü gel diyorKontrole git canım. Döngünün kaçıncı günündesin peki?
Hayirlisi olsun canim hakkinda ama cok da yipratma kendini hersey piskolojik biraz da ama adetini beklemene gerek yokki gunun gectiyse tahlil bisey yaptirsin cozumunu bulsun gec olmdanHic ümidim Yok Cnm
Cnm döngüm düzensiz iğnenin 14 cu günü adet olmam lazım en fazla 17 ci gün olanları da duymuştum ama benim 19 günüm doktor adet ol üçüncü günü gel diyor
Anladım Cnm hayırlısı peki iğnenin 15 ci günü 1.2 çıktı yanı negatif hic yükselme imkanı varmi yoksa zaten varsa o güne kadar cikarmiydiBenim luteal fazım 16-18 gün canım ve kim 14 gün derse desin bu kişiden kişiye değişiyor.
Son 2 iğneyi döngünün 10-11. günü olmama rağmen 18-19 gün sonra adet oldum yani 30 günü tamamladı döngüm.
14. güne takılma kaç günde bir adet olduğun ve luteal faz uzunluğun önemli.
Anladım Cnm hayırlısı peki iğnenin 15 ci günü 1.2 çıktı yanı negatif hic yükselme imkanı varmi yoksa zaten varsa o güne kadar cikarmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?