- Konu Sahibi kerem34gul
-
İnsallah Cnm aminnn Cnm benim bat çok karışık bu ay erken adet olucam çatlatma iğnesi vuruldum 10 cu gün bekliyorum genelde 14 cu gün kesinleşiyormuş hayırlısıSenin kac gun kaldi bata ben hep unutuyorum kusura bakma :) insallah dediginiz gibi hamileyimdir sen öylesindir insallah kapıyı biz açarız gerisi de gelir insallah isteyen herkesin olur :)
İnsallah Cnm aminnn Cnm benim bat çok karışık bu ay erken adet olucam çatlatma iğnesi vuruldum 10 cu gün bekliyorum genelde 14 cu gün kesinleşiyormuş hayırlısı
Ağustosta kaybettim canım.. aynen dediğin gibi düşündüğüm için daha iyiyim yoksa psikolojim çok bozulurduAmin canim Allah sabir versin oncelikle Allah verdi Allah aldi diye dusun o zaman insan teslli buluyo biraz yeni mi oldu melginden ayrilali
En iyisi tatlim en azindan simdi ne yapman gerektigini biliyosundur dikis atiliyomus sanirim dusugu engellemek icinAğustosta kaybettim canım.. aynen dediğin gibi düşündüğüm için daha iyiyim yoksa psikolojim çok bozulurdu
Eki Görüntüle 2112973 Bu sabah ki zorla çekilen testin sonucu :)
Sen tekrarladın mi ahh Cnm ahh bekleyemiyorum ki2 günde bir yap bari değişikliği daha çok farkedersin o zaman
Sen tekrarladın mi ahh Cnm ahh bekleyemiyorum ki
Canim 14. Gun yapmak daha saglikliymis ama bence biraz sabret simdii bosuna umitlenmek yada bosuna uzulmek seni cok yorar kendini yipratma benceEki Görüntüle 2112973 Bu sabah ki zorla çekilen testin sonucu :)
Evet ama evimin olduğu yerdeki hastane de doktorun beni yanlış yönlendirmesinden dolayı geç kalmıştım. Çocuk yola girmişti başka hastaneye sevk verdiğinde.En iyisi tatlim en azindan simdi ne yapman gerektigini biliyosundur dikis atiliyomus sanirim dusugu engellemek icin
Ben de adet oldum malesefKızlar bende durum kötü negatif
Kızlar bende durum kötü negatif
İğnenin 12 gününde dün gece kan tahlili yaptırdım 2.0 çıktı değerim
Bilmiyorum ama sanmıyorum Cnm o ümidi düşünüp birkez daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumHiç yükselme ihtimali yok mu yani bu konuda bilgim yok benim çok fazla hani adet olmadığın sürece umut var bence
Bilmiyorum ama sanmıyorum Cnm o ümidi düşünüp birkez daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumkaldıramam
Öyle düşünme birsey hemen olmuyosa Rabbim guzellestiriyodur dusunceksen boyle dusun . Hep hayirlisi demiyomuyuz demekki hayirlisi simdi deglmis hem subatta olmazsa martta olur o da olmazsa nisan sadece strese girmeBilmiyorum ama sanmıyorum Cnm o ümidi düşünüp birkez daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumkaldıramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?