Kasım ayında balayına nereye gidilir?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Merhaba kızlar,

Kasım ayının sonu aralık ayının başlarında balayına nereye gidilir? Yurtiçi ve yurtdışında hava açısından uygun yerler nereler? Yardımınıza ihtiyacım var. Bir de para konusu var tabii

İspanya'nın güneyi olabilir mesela. Belki Yunan adaları olabilir bütçenizi bilemiyorum ama.
Bir de şu linkte Kasım ayında gidilebilecek yerlerin bir listesini göreceksiniz: http://www.thebesttimetovisit.com/weather/wheretogoinnovember.php

Yurt içinde Karadeniz turu yapabilir yada Güney sahillerinde huzurlu ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz sanıyorum. Fethiye çok güzeldir mesela.

İspanya'nın güneyi olabilir mesela. Belki Yunan adaları olabilir bütçenizi bilemiyorum ama.
Bir de şu linkte Kasım ayında gidilebilecek yerlerin bir listesini göreceksiniz: Where to go in november ? The best travel destinations<meta name='description' content='Where to go in november ? The best time to go for the best climate! What to see? What to do? A complete tourist and climate guide to 300 destinations.'> The Best

Yurt içinde Karadeniz turu yapabilir yada Güney sahillerinde huzurlu ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz sanıyorum. Fethiye çok güzeldir mesela.

Teşekkür ederim. İtalya'nın kuzeyi soğuktur herhalde ama güneyi de öyle midir? Turlarla gitmek mi daha iyi yoksa kendin gezmek mi? Balayında ne yapmalı nasıl karar vermeli bilemiyorum ki :s

bence yurtdışına çıkmaya gerek yok balayındasın yani birbirinle daha fazla ilgileniyorsun normal bir tatil dersen kesinlikle turla derdim ama balayı için güzel bir otel yeterli bizim nisanda antalyaya gittik denize giremedik ama araba kiralayıp gezdik sen de düşünebilirsin kuşadası da çok güzel güzel merkeze yakın bir otel seçtikten sonra neresi olduğu önemli değil bence

bende candara katılıyorum
adı üstünde balayı
tatil değil
dolayısıyla güzel bir otel yeterli
biraz doğa, biraz manzara...
varsın yağmur yağsın nolcak...
maksat aşk yapmak değilmi :)

Evet dedikleriniz olabilir gerçekten. Ama benim de şöyle bir takıntım var. Gidilecek olan yere ne ben ne de nişanlım daha önce hiç gitmiş olmasın. Oraya ilk kez birlikte gidelim ve orası ile ilgili tek hatırladığımız şey balayımız olsun. O şehir denince akla o gelsin. Çok mu tuhafım acaba?? :))

bizde iikimizin birlikte gitmediği bir yere gitcez
çünkü ben lise yıllarımda günü birlik giderdik
ama 10 yılı geçti hatırlamıyorum bile doğru dürüst

bizde iikimizin birlikte gitmediği bir yere gitcez
çünkü ben lise yıllarımda günü birlik giderdik
ama 10 yılı geçti hatırlamıyorum bile doğru dürüst

Ne güzel biz de gezdik birlikte o yüzden arıyoruz farklı bir yerler. Balayı demek sürekli aynı şeyi yapmak değil suyunu çıkarmamak lazım

bence sonbaharda bolunun dağ evlerine gidilir. tepede küçük küçük evler yapmışlar. bide restaurant bolumu var. dağda başka hiçbirşey

yok. temiz hava muhteşem. eşinizle yalnız başına. akşamları canlı müzikde vardı sanırım. ben kesinlikle balayımda orayı düşünüyorum.

geceliğide 200dü sanırım

biz de italya yı düşünmüştük ama 2 günde bir şehir değiştiriyosun program cok yoğun yorucu o yüzden vazgectik kıbrıs kasım ayında sıcak oluyo deniz havuz vs den de faydalanmamız açısından biz kıbrısı tercih ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…