Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel rengi bende istiyorum yaaa darısı başıma inşallah buarada hayırlı olsunÜstteki dün yapıldı alttaki bugun yapıldı 5.gün embriyosu ve ovitrellanımda testimde 11.günü çünkü biz ovitrella da olduk transfer günü... İlaç etkisi midir bugun 11.gün
Eki Görüntüle 3512726
Bu çok net 11. Gün böyle olmaz hamilesin
Merhaba transfer surecinde hangi igneleri kullandinjz oncesinde veya sonrasindaÜstteki dün yapıldı alttaki bugun yapıldı 5.gün embriyosu ve ovitrellanımda testimde 11.günü çünkü biz ovitrella da olduk transfer günü... İlaç etkisi midir bugun 11.gün
Eki Görüntüle 3512726
Ovitrella etkisi geçti mi acaba 11.gün ovitrella nınBu çok net 11. Gün böyle olmaz hamilesin
Yani bizde şaşkınız ama ovitrella etkisi mi die sevinemiyorum neden net bu kadar ilaç mı bar vucüdumda hala die inanamıyorumBu çok net 11. Gün böyle olmaz hamilesin
Canım kuzenimde aynı boyle çıkmisti hamilesin büyük ihtimalle hayırlı olsunÜstteki dün yapıldı alttaki bugun yapıldı 5.gün embriyosu ve ovitrellanımda testimde 11.günü çünkü biz ovitrella da olduk transfer günü... İlaç etkisi midir bugun 11.gün
Eki Görüntüle 3512726
Canım kuzenimde aynı boyle çıkmisti hamilesin büyük ihtimalle hayırlı olsun
Yok canım sanmıyorum iğne etkisi yakın özel bir yer varsa kan verecek durumda isen çıkar hayırlı olsunYaaa inanmak öyle zorki öyle zorrr ovitrella kulladım 20 kasımda onun etkisinden korkuyorum