Hayatım zaten yumurtlama olduğu için iğne yapılmış. 36 saat içinde çatlayacağı için akıntın vardır.Bende igneyi bu sabah 10da vuruldum azonce de baktım akıntım var ilk defa böyle gördüm yurmuta akı gibi beyaz yoğun yumrutlama olabilir mi acaba
Doktorum sağda ki 19 soldaki 22 dedi inşallah tutar kızlar birbirimize dua edelimHayatım zaten yumurtlama olduğu için iğne yapılmış. 36 saat içinde çatlayacağı için akıntın vardır.
Canım burada biri yazmıştız okudum. 12.gün negatif, 14.gün pozitif görmüş. Bekleyip bakalımBende takipteyim bu sayfayı
12 kasım benimde iğne vurulma tarihim
Bugün test yaptım, malesef şimdilik negatif
Döner mi sonradan bilmiyorum
Ama regl ağrıları gibi ağrım var sanki, bu kadar erkende başlamasdı aslında anlamadım bakalım
Bekleyelim kuzu napalımCanım burada biri yazmıştız okudum. 12.gün negatif, 14.gün pozitif görmüş. Bekleyip bakalım
Evet bende çok gördüm okudum bekle bencedeCanım burada biri yazmıştız okudum. 12.gün negatif, 14.gün pozitif görmüş. Bekleyip bakalım
İğnenin etkisi tam azalıyor gibi olmuş en alttaki de bide belirginlesmis gebelik var gibi inşallah da vardır canmEki Görüntüle 2958631 kızlar böyle takip edebilirsiniz iğnenin etkisi ne zaman geçiyor diye. Benim 2. Çatlatma iğnem 8. Günden sonra negatife dönüyor. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. Şimdide tekrar pozitife döndü. En alttaki 10.gün akşamı 14. Günden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.
8.gün tamamen negatife döndü. Kan tahlili ile kontrol etmek daha doğru olacak artık. Bugün kan vereceğim doktora gidene kadar veririm artış mı olacak düşüş mü. Rabbim herşeyin hayırlısını, bebek isteyen herkese bebek versin.İğnenin etkisi tam azalıyor gibi olmuş en alttaki de bide belirginlesmis gebelik var gibi inşallah da vardır canm
Negatife dönmüş müydü 1 2 gün önceMerhabaa. Ben de 13 kasım gece iğne oldum. Bugün 12. Gün. Erken gebelikte silik çizgi var ama iğne etkisi mibekleyip göreceğiz.
Dün sabah vakit bulamadım test yapamadım. Akşam işten dönünce yaptım. Negatifti. Salı sabahı gözü şaşı bakıp görmeli silik çizgi vardı. Salı sabahki testi paylaşıyorum. Bugün yaptiğim test erken gebelik olduğu için şüpheliyim ama iğne haric 12. Gün ilacin etkisi kalmaz okudum çoğu yerde. Yine de belli olmuyor bu işlerNegatife dönmüş müydü 1 2 gün önce
Evet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.Dün sabah vakit bulamadım test yapamadım. Akşam işten dönünce yaptım. Negatifti. Salı sabahı gözü şaşı bakıp görmeli silik çizgi vardı. Salı sabahki testi paylaşıyorum. Bugün yaptiğim test erken gebelik olduğu için şüpheliyim ama iğne haric 12. Gün ilacin etkisi kalmaz okudum çoğu yerde. Yine de belli olmuyor bu işler
Ben hiç kan vermedim şimdiye kadar. Acilden mi veriliyor?Evet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.
Acilde olur sağlık ocağıda. Özel hastanede alıyor.Ben hiç kan vermedim şimdiye kadar. Acilden mi veriliyor?
Acilde nası veriliyor alıyor muAcilde olur sağlık ocağıda. Özel hastanede alıyor.
Gideyim de vereyim o zamanAcilde olur sağlık ocağıda. Özel hastanede alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?