- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Bende bunu dusunuyorum kendimde maalesef pek saglikli yasamiyorum su son zamanlar da suya dustum kolayi felan kestim ama benim burdan cok iyi bir arkadasim da aynisini demisti dogal ve saglikli yasayarak hamile kaldim diye bilmiyorum ki nasil olacakŞimdi baktım canım. Ben 35 yaşın üzerindeyim artık ve alkol, sigara epeyce tüketirim. Egzersiz yapmıyorum ve sağlıklı beslendiğimden emin değilim. Bu konular benim de kafamı kurcalıyor bazen vücuduma iyi bakmadiğim için mi olmuyor acaba diye. Bir yandan da bakıyorum ne sağlıksız ve hijyensiz ortamlarda bebekler dünyaya gelebiliyor.
Ilginc bende hic mide bulantisi olmamistiKızlar benim mide bulantısı var bu nası Bi ignedir böyle ya sizde nası etkiler olmuştu
Bende de.Kızlar benim mide bulantısı var bu nası Bi ignedir böyle ya sizde nası etkiler olmuştu
Aynılarını Bende de var 8ci günüm benimde bugunBenim de bugün 12. Gün kasık ağrısı bel ağrısı bulantı baş dönmesi baş ağrısı nevrim döndü bu ay 10. Gün test yaptım evde direk negatif çıktıİki gündür de adet olacakmış gibi belim kasıklarım alt karın adetime bir hafta var 3 yıllık evliyiz ilk tedavi klomen ve otriville
İnşallah tutmusdur ya bende çok merak ediyorumAllahımm diyorum inşallah tutmuşturda doktor doktor gezmeyiz psikolojisi çoook zor ya oldum mu olacam mı
İğneden önce bir günü ve sonraki 3 gün değerlendirme yaptık ve dediğin gibi ağrıdan yapamadık sonra şimdi konuştum doktorumla yumurtlamaya bağlı olurmuş ağrılar normalmiş falan ben günümü beklicem bakalımHangi saatleri ve günleri degerlendirdiniz bide sonraki haftayı gun aşırı demişti doktorum ama ben yapamıyorum ağrıdan zaten günlerde geçti şuan Bi faydası olurmuki
Bende 24 36 ve 48 saatleri degerlendiridm aynı saatlerde çok sabırsızlanıyorum yaİğneden önce bir günü ve sonraki 3 gün değerlendirme yaptık ve dediğin gibi ağrıdan yapamadık sonra şimdi konuştum doktorumla yumurtlamaya bağlı olurmuş ağrılar normalmiş falan ben günümü beklicem bakalım
Başka şeylerle meşgul ol o kadsr kafaya tsktım okudum araştırdım gününü bekle sende olmazsa test yap ben öyle yapacağım stres yükü oldum çünkü yaaBende 24 36 ve 48 saatleri degerlendiridm aynı saatlerde çok sabırsızlanıyorum ya
Ay bende aynı belim çatlıyooo iki dakka oturamıyorm o derece yaBenim gaz değil de kasiklarimda ara ara ağrı oluyor midem bulanıyor başım agriyo başım dönüyor azonce 11ci gününde hamile olduğunu ogrenen birini gördüm ben her ihtimale karşı 13cu gün yapim diyorum test 11 gibi negatif görüp 13te pozitif olanlada konustumsabretcez artık başka care yok
Aynen mecbur sabretcez zamab geçmek bilmiyor, dikkati başka yöne çevirmek şart.ama insan tuttu mu tutmadı mı diye düşünmekten alıkoyamıyor kendiniBenim gaz değil de kasiklarimda ara ara ağrı oluyor midem bulanıyor başım agriyo başım dönüyor azonce 11ci gününde hamile olduğunu ogrenen birini gördüm ben her ihtimale karşı 13cu gün yapim diyorum test 11 gibi negatif görüp 13te pozitif olanlada konustumsabretcez artık başka care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?