Kasım ayı hamileleri...

Boncuk,naptin canim gittin mi kontrole ?bebek nasil?ins herseyy yolunda ve saaglik guzeldir oglun canim bekliyourm haberlerini cok optum

Gittim canım benim. Dün geldim yoldan :) Çok şükür doktor kontrol etti herşey yolunda şimdilik. Ayrıntılı ultrasyonda herşeyine tek tek baktı tüm organlarına çalışmasına tek tek bilgi verdi hepsiyle ilgili. önemli olduğunu düşünüyorum eğer doktorun yaptır dediyse ihmal etme. Allah göstermesin aksi veya olumsuz bir durum rahatsızlık çıkarsa doğumdan hemen sonra müdahele edebilme şansları oluyor hatta anne karnında bile. (rahatsızlığını giderip tedavi etme anlamında.) benim gittiğim gün bir bayan vardı yalan olmasın 7 mi 8 aylıkmış. çocuğun karaciğeri su toplamış sezaryan olacaktı bayan.doktor erken doğum yaptıracak bebek ve annenin sağlığı için. inşallah sağlılı olur bayanın bebişi de Allahım şifa verir inşallah...
Bu arada alışverişe tam başlamış değilim. Haziran 20 si gibi ankaraya gidicem beşiğini falan o zaman alıcam. bir kaç zıbın aldın internetten beğenmiştim o kadar. tabi annemlerde biz alırız sen kafana takma diyo benim yükümü hafifleticekler gibi :) Ankarada bambu beşikler var. ayy o kadar güzelki anlatamam. sende araştır bak. tavsiye derim. çok şık çok güzel ahşaptan, cibinlikli falan. diğer beşikler çok kaba. gerçi zevk meselesi ama, aklında bulunsun canım.
Ayrıca normal doğumdan yana korkutma beni durr. ( biliyorum duydum bende anlattıklarını ama napalım. herkes doğuruyor diyorum bi şekilde. Allahım kolaylığını verir inşallah diyorum. kendimi psikolojimi ona göre ayarlıyorum şimdiden. Hatta nasıl ayarlamışsam bu gece rüyamda doğuma gittiğimi gördüm, güle oynaya doktoru bekliyordum:)

slm cnaim cok sevindim herseyin yolunda olmasina bende ayin 21 inde gittim kontrole hersey iyiydi cok sukur bugun tetenos asimi yaptidim bebis 21+6 olmus.Ben de henuz bisi almadim acikcai bide bizim ev bulma ve tasinma isi var cok yorucu olaracak.bi yandan ev esyasi bak et uff cok is bizde galiba nisanda ankaraya gidicez ikea da mobilya ve bebek odasi bakicaz ben netten bakmistim gayet klasik ve sade bir bebek odasi yapmayi dusunuyorum beyaz mobilya besik ve pembe aksesuar ve nevresim takimlariyla.Bence guzel olcak:)Allah yardimcisi olsun o bayninda bizim de canim.Ben de dogum yaklastikca tirsiyorum igneden korkan ben nasil sezaryan olcam bilmem normali de sezeryani da ayni zor

slm ızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çok telaşeli günler geçirdim ev taşıdım çok şükür oğluşum çok iyi 18. haftadan beri hareketlerini çok net hissediyorum ama son iki haftadır çok sert takmeler atmaya başladı dün ebe bile kalp atşını dinleyemedi dokunduğu anda kıpır kıpır sürekli suyun sesleri geldi çok hareketli olacak senin oğlun diyor :))

benimki de çok hareketliydi herkese hareketli olduğunu söyliye söyliye nazar değdirdim sanırım bikaç gündür çok sakin duruyor:)

Ben de senin adına sevindim canım bebişinin iyi olmasına. Allahım onları hep korusun inşallah... tetanoz aşısı yaktı mı peki ağrı oldu mu. istirahat etmek gerekiyormu vururlunca. çalıştığım için biraz ayrıntı sordum. Bana hemşire bebeğin hareketlerini hissedince gelirsin vururuz demişti. henüz hissetmediğim için gitmedim. sen başladın mı hissetmeye?? bakalım bir kaç haftaya hissederim herhalde bende heyecanlı bir bekleyiş. Ne güzel sen iki heyecan yaşıcaksın. Hem yeni ev hem de minik yavrunun hayatınıza gelişi.. IKEA da güzel mobilyalar var evet. ben şuan şark görevinde olduğumuz için sadece beşikle yetinicem. ankaraya döndüğümde kendi evimize kısmetse çocuk mobilyası alırım.

yakmadi canim ama bole saatlerce bisi tasirsin da kolun agrir ya bikac gun agriyor ole.ates yapabilir demislerdi ben zaten rahatsiz oldugumdan agri kesici aliyodum o da ates dusurucuydu.neden hissetmiyosun anlamadim ben gun icinde bole pit pit ediyor hissediyorum:)darisi sana canimevet ama cok zor olcak benim icin ve yorucu da .biz kanepeyede ordan bakcaz daha amerikan vari bir tarz oldugu icin canim

Bazen pıt pıt atıp duruyor saniyelik oluyor. ama ben o değildir diye veya nasıl bişe olduğunu bilmediğimden konduramıyor, seçemiyormuyum ki nebilim. anlamadım. pat diye bi tekme bekliyorum belki :) birazda çok hareketliyim onun da etkisi varmı bilmiyorum. evim 5. katta malesef asansör yok. arı maya gibi inip çıkıyorum hiç üşenmeden. iş yerindede merdivenlerden hızlı hızlı inip çıkıyorum. ne bilim bakalım biraz daha beklicez artık

zamanla daha iyi hissedersin o tekmeleri senin bekldgin son aylarda atiyomus:)biz de yeni ev bulduk tasinma isleri ve yeni esya alma isiyle ugrasiyoruzzz

zamanla daha iyi hissedersin o tekmeleri senin bekldgin son aylarda atiyomus:)biz de yeni ev bulduk tasinma isleri ve yeni esya alma isiyle ugrasiyoruzzz

İyi bari canım hadi Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun. telaşe güzel ama yorucu. kendini yorma sakın aman. dikkat et kendine eşyaları eve atınca gerisi gelir hayırlısıyla yavaş yavaş düzene girer ev.

saol canim amin ins ama buara hastayim antobiyotik aliyorumo yuzden de bisi yapamiyorum sadece yatiyorum

saol canim amin ins ama buara hastayim antobiyotik aliyorumo yuzden de bisi yapamiyorum sadece yatiyorum

Çok geçmiş olsun canım. tetanoz aşısı yapmış olabilir. bende 2 gündür bebişin hareketlerini hissediyorum. pıtırcık şeklinde:) bugün gittim tetanozumu oldum. hemşire bayan kırgınlık ve soguk algınlığı yapabilir. bol c vitamini al dedi. tabi bende dua ediyorum bayana dedim 2 kere ağır grip oldum gebelik süresince inşallah olmam diye. sıvı tüket meyve ye bol bol sende. ananas al, bak o da c vitamini deposu. bir an önce iyileş annesi, minik kuşunda üzülüyordur sen hasta olunca..

saol canim sorma burda hava cok sicak evin ici soguk usuttum bogazim bi hos oldu afedersin balgam var halsizlik kac gundur yoruldum valla hastalik hamilelikten daha cok yoruyorbende 24 nisan da olcam galiba 2.dozu hatirlamiyroum pek nasil olsa ararlar.kolun iyi mi?ya bazen pit pit hissediyosun ya ben bazen karisiriyorum gaaz mi bu acba :)bebek mi ?sen nasil hissediyorsun

Çok geçmiş olsun tekrar canım. tez zamanda iyi ol inşallah. ben böyle kasığımın hemen üstünde hissediyorum çoğunlukla. gaz hareketi gibi değilde, böyle içimde pıtırcık şeklince kabarıp sönüyo gibi.. ne bilim işte:)) sanki böyle hani bi yerin acıyınca bi yere çarpınca sanki o acıyan yerinde kalbin varmış gibi damarın atar ya, işte kasığım da öle atıyo. özellikle dikkatimi çeken ne biliyomusun karnımı doyurunca iki üç kere kıpırıdıyo duruyo.. :))

saol canim bugun cok daha iyiyim ilac tez zamanda etkisni gosterdi.ne guzel sey degil mi hissetmek ole bende bazen bisi yedikten sonra bazen cok su icitigimde yada cikolata yedigimde bu pit pitlara artiyo :)esim bazen karnimi severken parmaklariyla pit pit vuruyor oda icerden tepki veriyo :)nerde ne yaptigini biliyoruz artik az cok :)))

iyi olmana sevindim canım. aman havalara da aldanmayalım. ben z önce yanıma büyükçe ananas getirmiştim. yarısını yedim. çok meyveyle aram yok ama mecburen yememiz lazım. bu aralar burda kızamık yaygın. orda var mı öyle bi durum. şanlıurfada sınırdan mülteciler getirmiş falan diyorlar bilmiyoruym artık. benim hemşire bi arkadaş şuan geçiriyor. hiç gitmiyorum da evine. Allah korusun bizleri inşallah. Hayırlısıyla....

her pisligi getiriyolar allah nasil bhbiliyosa ole yapsin bunlari.burda da vardi ama ben gecirmisim cocukken o yuzden iyi sayilirim zaten cok kimseylede gorusmuyorumn cunku arkadas akraba denen yyaratiklari herseyin iyisini bilir gibi akil veriyolar canimi sikip kac kere aglattilar ama is uygulamaya gelince kimse yok ortada sen yapayalnizsin

Canım benim bilmeden duygularını kabarttım galiba. bu konuda hassas olduğunu bilmiyordum. duygusal bir yapın var anlaşılan. sorunlarını bilmiyorum tabi ama, daha serin olmaya çalış takma kafana herkes farklı karakter ve kişilikte oluyor neticede.

yok canim sorun degil artik zaten kimseyi takmiyorum canimi sikan insnalari da hayatima sokmuyorum artik herkes haddini bilicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…