Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar kandilimiz mübarek olsun öncelikle ben de bu gece hepimiz adına Meryem suresi okucam inşallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimiz en en yakın zamanda güzel haberleri alalım inşallah burda olmak dua almak dua etmek ne güzel birimizin amini bile yeter belki de mutlu yuvalarımızda sağlıklı evlatlarla nice kandiller görelim dua eder dua beklerim hayırlı kandiller ❤️
Bende Suslendim puslendim geçiyorum şimdi seccademin başına Almadan dönmek yok Rabbimin kapısından 🤲Rabbim dualarımızı kabul eylesin

Hanımlar kandilimiz mübarek olsun öncelikle ben de bu gece hepimiz adına Meryem suresi okucam inşallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepimiz en en yakın zamanda güzel haberleri alalım inşallah burda olmak dua almak dua etmek ne güzel birimizin amini bile yeter belki de mutlu yuvalarımızda sağlıklı evlatlarla nice kandiller görelim dua eder dua beklerim hayırlı kandiller ❤️
Amin canım gönüller bir olsun demek olsa bu gerek en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle kandilimiz mübarek olsun

Merhaba benide ekler misin bat 5 kasim ovulasyon testiyle takip ediyorum ama malesef yumurtlma günü ilişki oldu çatlama günü eşim yoktu olmadı nasıp diyelim
Ekledim canım hoşgeldin inşallah tutmuştur güzel haberlerini alırız :)
Kızlar merhabalar öncelikle Sat 1 eylül hayatımda ilk defa boyle geciktim bugun 58. Gün ekim topiğinde de vardım neyse bir sürü test yapmıstım negatifti hamile değildim en son kan yapayım dedim 19 ekimde 2.0 cıktı beta hcg bende tamam hamile değilim ilaç kullanmdan adet söktürücü bişeyler yapayım aynı o gün 19 ekimde soğan kürüne başladm aynı zamanda bal tarcın çörekotu Zerdecal karısımı içtim bi sabah bi aksam o da fayda etmedi 2 gün sonra hayıt tohumu demleyip içtim düzenli yaptım bunları yaparken bir şey farkettim ayın 21 22 ve 23 ünde aratırdgım kadarıyla yumurtlamam oldu akıntı ve gogus agrım oldu akıntım şeffaf parmak arasında uzayan akıntıdan dı ayın 24 ise akıntım artık beyazlastı pürtüklü hale geldi o günleri eşime keciboynuzu pekmezi ve bitter cikolata vererek degerlendirdim 😁 şu iki gündür karnım cok şiş ve gaz problemi yasıyorum sizce o kürler adet söktürmek yerine yumurtalarımı mı geliştirdi yaşayan varmı boyle Haziranda kürtaj oldugum için adetlerim düzensiz di ama ilk defa boyle gecikti simdi benim bat ım ne zaman olacak ne yapmalıyım ✋🏻 Hakkınızı helal edin uzattım
Canım peki bahsettiğin tarihleri değerlendirdin mi? 1 hafta sonra bi erken gebelik testi yap istersen o zaman belli olur belki :)
Sewim 06.10. 2020
Canım 6 kasım mı demek istedin? Eğer öyleyse 6 kasım olarak senide listeye ekleyeceğim :)

aynen şuan hep iğne etkisi var zaten..
Niyeyse ben bu ayki umudumu da yavaş yavaş yitiriyorum sanki bu ayda olmadı :KK43:
Vardır bir zamanı zaten iğne etkisi aybı hamile gibi hissediyorsun buda bizi biraz yoruyor sanırım gönül hemen olsun istiyor ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden

Tarçın adet olmayı engelliyor, onu biliyorum sadece, hatta adete 1-2 gün kala 1 tatlı kaşığı tarçın yersen 1 hafta geç oluyorsun. Dolayısı ile yediklerin geciktirmiş olabilir. Diğer yazdıklarınla ilgili bir şey diyemem zaten dr a gideceğim demişsin en doğrusunu o sana söyler hayırlara

Canım peki bahsettiğin tarihleri değerlendirdin mi? 1 hafta sonra bi erken gebelik testi yap istersen o zaman belli olur belki :)

Canım 6 kasım mı demek istedin? Eğer öyleyse 6 kasım olarak senide listeye ekleyeceğim :)
Evet canım değerlendirdik insallah tutmustur adet olmayana kadar ümit vardır 😁

Kızlar bir şey soracağım. Ben bir kaç gündür test yapıyorum testte geçen gün ikisi de koyu çıktı o yumurta çatlıyor anlamına mı geliyor yoksa yumurtlama gerçekleşiyor anlamına mı 🤔 kafam mı çok karışmış bilemedim 😬😬

Ekimde adet oldum en son 6 si da bugun leke vaardi ama bakalim

Canım 3 haftalıkta yani adete 1 hafta kala 5-50ml arası çıkıyor değerler ama bazı gebeliklerde adet tarihi geçtikten sonra çıkıyor.
adet tarihini bekle bakalım :)
Bu konuda Bilgi sahibisiniz anladığım kadarıyla adet gününe kadar o zaman bazı kadınlarda idrar testinde de pozitif sonuç görmek zor olur bu açıklamanıza göre.

Adete 8 gün var 0.216 cıkms kadın ufak bı pozıtıflık olablr dedi anlamadm ben ya :KK43:
Ümidini kesme bence çünkü 8 gün çok çok erken bir tarih. Test sonucunun doğru çıkması için en erken ilişkiden (yumurta çatladığı günden) 15 gün sonra yapılması lazım

Ümidini kesme bence çünkü 8 gün çok çok erken bir tarih. Test sonucunun doğru çıkması için en erken ilişkiden (yumurta çatladığı günden) 15 gün sonra yapılması lazım
20si 21ini değerlendirdik 19undaydı yumurtlmamam :KK43: esim hemsire nonetci oldgu ıcın kaldı o gün

Bu konuda Bilgi sahibisiniz anladığım kadarıyla adet gününe kadar o zaman bazı kadınlarda idrar testinde de pozitif sonuç görmek zor olur bu açıklamanıza göre.
Erken gebelik testi adete 4 gün kala net sonuç veriyor diğer gebelik testleri ise adet geçtikten 1 hafta sonra

Kızlar adetime 7 gün var bugun kahverengi akıntı geldi biraz sizce hamilelik belirtisimi yoksa adet habercisimi?

X