• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı gebelik planlayanlar yumurtlama günü ilişki

sevilaycaner

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
11
1
6
20
Kızlar bir buçuk yaşında kızım var ve ben bu ay gebelik planlıyorum iki gün sonra yumurtlama günüm ve o günü bekliyorum rabbim sağlıklı hayrili evlatlar nasip etsin hepimize inslahh bir kızım var ve gönlüm bir kızım bir oğlum olsun istiyor yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek diyorlar acaba doğruluk payı var mı
Yada deneyen varmı aranızda

Kızlar bir buçuk yaşında kızım var ve ben bu ay gebelik planlıyorum iki gün sonra yumurtlama günüm ve o günü bekliyorum rabbim sağlıklı hayrili evlatlar nasip etsin hepimize inslahh bir kızım var ve gönlüm bir kızım bir oğlum olsun istiyor yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek diyorlar acaba doğruluk payı var mı
Yumurtlama günü ilişki oldu ve kızım oldu ☺️

yumurtlama günü öncesine yakın 4-5 gün cinsel ilişki olmazsa ve yumurtlama gününde yapılırsa erkek olma ihtimali yüksek deniliyor. sık ilişki yaşayanların daha çok kız oluyor. çevremde de duydum bir doktor paylaşımında da görmüştüm ama tabi nasip yine her şey

Yumurtlma günü tek ilişki erkek bebek denediniz mi peki

Back