Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ayenn canim vebal haklisin insallah daha kotu olmazsin aile hekimi sasirdim aile hekimleri oyle olunca iceri bile almiyklo

Yapta iyice strese gir bence acele etme azcık bekle stres suan senin düşmanın.tek emriyoyla hamile kalan arkdslr vr burda herşey nasip olacagı varsa oluyor azcık ferah tut içini
Evet ben rahim ameliyati oldum arkasından sadece 1 yumurtam toplanti ve 4. gün transfer oldu çok şükür 6+3 günlük hamileyim bize çok imkansız gibi geliyordu çunku ameliyattan sonra rahim hiç dinlenmedi ve zarzor elde edilen 1 yumurta oldu..Transferden sonra çok agrim oldu hastaneye kaldirildim apandisit dediler yani hersey ustuste geldi..Allah ol desin yeterki

aynen öyle Allah ol diyince oluyor.sayı değil de nasibi önemli.hamileliğinde güzel geçsin bebemm nerelerdesin bayadır girmiyordun

Göztepe eğitim araştırma hastanesinde. Özele de gitsen tahlilleri yine devlette yaptirman gerekicekti. Tahliller cok pahali çünkü. O yüzden direkt devlete gitmen daha mantikli.

Yapta iyice strese gir bence acele etme azcık bekle stres suan senin düşmanın.tek emriyoyla hamile kalan arkdslr vr burda herşey nasip olacagı varsa oluyor azcık ferah tut içini
Doktor 2 tane koyacakti ben tek istedim,ne bileyim böyle olacağını. Açıkçası 3. Gün dondururlar sanmıştım. Kısmet artık. Strese girmemeye calisagim.

Ben de transferde yanımda olsun istiyorum ama girmez. Benim ki evden işe, işten eve zaten. Tam bir ev kuşu. Çıkarsak beraber çıkıyoruz. Demek ki benimkinden olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…