- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.121
Günlerdir soruyorum var ya kimse bilmiyor galiba bugün doktora soracamHamile gunu beta ya mı transfere mı son adete mı bakılıyo bizde?
Doğrudur canım benim 8. Gün 227 di daha kan yapmadım yarın kontrole gidicem bakalım inş bende görürüm 14. Gün oluyor sanırımGülüm doktorun hesabına göre benim betamın bugün 2000lerde olması lazım ama gün olarak daha çok erken
Bunu da sey gibi yazmısım uzaylıymışız gibiHamile gunu beta ya mı transfere mı son adete mı bakılıyo bizde?
Iyi çıkmış canım gayet senin 3.gün embriyosuydu bir de transferden sonra ilk 2 gün blast oldular. Bugün inşallah iki katına çıkmıştır200 cıktı ama hiç rahat degılım bakalım bugun kaç oldu hani sevınemedım de. Tabı pozitifi gorunce bi ağladımama 3 ay riskli ya o yuzden streslıyım bi yandan
O zaman kesenin transfer günüyle alakası yok yani tamamen betaya mı bağlı?Doğrudur canım benim 8. Gün 227 di daha kan yapmadım yarın kontrole gidicem bakalım inş bende görürüm 14. Gün oluyor sanırım
sen 6. gün sabah ilk idrarla mı yapmıştın peki? senin yazından yine ümitlendim :) kaç saattir nilüfer - taa uzak yollardan şarkısını dinliyorum :)Ben 5.gun hicbirsey cikmamisti golge dahi yoktu yani morlaini bozma 6.gunu silik cizgi gördüm
Bence transferdir ya ama bahcecının sitesinde okudum 12. Gun 1 aylık hamıle yazıyo ama bılemedımGünlerdir soruyorum var ya kimse bilmiyor galiba bugün doktora soracam
bugün 5. günüm. 5. gün embriyosuydu yarın sabah ilk idrarla denerim yineDaha kese görmedik bir arkadaşın 10.gün değeri 700 küsür çıkmıştı tek kese görmüştü
Bugün kaçıncı gün? Yarın ilk idrarla tekrar erken gebelik dene istersen.
İnşallah canım isteyen herksın allah kucagını boş bırakmasınIyi çıkmış canım gayet senin 3.gün embriyosuydu bir de transferden sonra ilk 2 gün blast oldular. Bugün inşallah iki katına çıkmıştır
benim önceki düşüğümde 4+3'de keseyi plesantayı herşeyi görmüştü ve kürtaja almıştı..Daha 12.günüm amabu kadar erken kese gözükür mü ki?
Canim bizim senle aramizda 3 gun var 19 kasim di benimki 28 test gunum 30unda 339 cikti 2 sinde 749.. doktorum 28inden itibaren 3 hafta sinra yani 7 haftalikken hem kalbini hem keseyi gormeye git dedi ha icin rahat etmicekse bu hafta keseyi gormek icin randevu al demisti bilmiyorum yani insh gidersende gorursun haber et bizlerdeGülüm doktorun hesabına göre benim betamın bugün 2000lerde olması lazım ama gün olarak daha çok erken
Ben son adete göre hesaplarsam 6 haftalik oluyorum da o yüzden kafam karıştıBence transferdir ya ama bahcecının sitesinde okudum 12. Gun 1 aylık hamıle yazıyo ama bılemedım
Canım fotografini bulursam özelden sana kendi testlerimi atayimbugün 5. günüm. 5. gün embriyosuydu yarın sabah ilk idrarla denerim yine
Yok canim 5.gun de ilk idrarla yapmamistim 6.gunde 2.idrarla yaptim su icmeden amasen 6. gün sabah ilk idrarla mı yapmıştın peki? senin yazından yine ümitlendim :) kaç saattir nilüfer - taa uzak yollardan şarkısını dinliyorum :)
Ee neden hemen kürtaja aldı ki?benim önceki düşüğümde 4+3'de keseyi plesantayı herşeyi görmüştü ve kürtaja almıştı..
AminBende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:
12. Gun 339
15. Gun 749
Iyi gidiyormus simdilik 18inde ultrason inshaAllah ikimizde hayirli haberler aliriz
Ben de 30unda test yaptırdım 9.gunumdu 791 cıktı hicbir şeye gerek yok 3 gün sonra keseye gel dedi bana da.Canim bizim senle aramizda 3 gun var 19 kasim di benimki 28 test gunum 30unda 339 cikti 2 sinde 749.. doktorum 28inden itibaren 3 hafta sinra yani 7 haftalikken hem kalbini hem keseyi gormeye git dedi ha icin rahat etmicekse bu hafta keseyi gormek icin randevu al demisti bilmiyorum yani insh gidersende gorursun haber et bizlerde
Son adete gore hesaplamıcz bence direk 12. Gun 1 aylık olcaz sanırımBen son adete göre hesaplarsam 6 haftalik oluyorum da o yüzden kafam karıştı
O kadar erken oluyor mu ya bana niye 2 hafta sonrasını verdiler acabaBen de 30unda test yaptırdım 9.gunumdu 791 cıktı hicbir şeye gerek yok 3 gün sonra keseye gel dedi bana da.
He lucrin ben de kullandım bizim süreç senle neredeyse aynı ilerlemişSon adete gore hesaplamıcz bence direk 12. Gun 1 aylık olcaz sanırımnormal hamılelik gbi.. son adet olamaz ya sacma olur benımde 6 7 hafta oluyo bi de ben lucrın vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?