Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Allahım inşallah nasip etsin canım çok teşekkür ederim peki ne yaptın yatıp dinlendin mi takiplerime göre pek yatıp dinlebmedin sen
Yok canım yatamadım evet fırsatım olmadı açıkçası. Ama senin imkanın varsa yat dinlen. Gun içinde takip et bakalım gerisi gelecek mi.

Ben 5.gun hicbirsey cikmamisti golge dahi yoktu yani morlaini bozma 6.gunu silik cizgi gördüm

Bendede geldi az once bnde korkuyorum dun akşamda agrım oldu biraz, belim zaten kırılıyo
Korkmayalım canım inşallah bak iki arkadaş da aynı şeyi söyledi Allahım yüzümüze baksın inşallah senin kaçıncı günün? Kaçıncı gün pozitif gördüm?

Kuzum sakin ol. Bana da aynısı oldu bugün Allah'ın izniyle kese randevum var. Yerleşme de olabilir kan sonucun sorun olup olmadığı hakkında bi fikir verir zaten
Kan sonucu bugun yaptrcam işte 2 kat artmış mı diye öğrencem ama 2 gun once akşam yapmıştım yıne aynı saatte yapım ki 48 saatlık sonucu görim. Genelde kahverengı yerleşme kanaması diye bılıyrm ama gorunce panık oldum ev işini yapıyodum bıraktım yatıyorum. Senın agrıların var mı?

Korkmayalım canım inşallah bak iki arkadaş da aynı şeyi söyledi Allahım yüzümüze baksın inşallah senin kaçıncı günün? Kaçıncı gün pozitif gördüm?
Benım 3. Gun emb 10. Gunde gördum bugun 12. Gunum... kırmızıya donusmuyosa sorun yokmuş sanırım kontrol et canım devamlı. İnşallah yerleşmedir belın kasıkların agrıyo mu?

Ben birkaç gündür resmen toplama bilgisayar gibiyim. Bi belim ağrıyor, belim geçiyor karnım ağrıyor, karnım geçiyor başım ağrıyor karın ağrısı korkutuyor beni de ne bileyim dün hele adet olmuşum gibi agrım vardı

Belki degerlerin yuksekse gozukebilir canim
Benim ilk değerin 800e yakın çıkmıştı zaten 9.gün kan vermiştim. Bugün doktorun hesabına göre 2000lere gelmiş olması lazım. Ama hcg değeri transfer gününü değiştirmiyor işte

Benımde karın agrım oldu dun akşam o da korkutuyo beni baktım netten rahım buyumesi diyo ama 3 aylık hamılelikte olur dıyo, dıs gebelik diyen var valla uzak durmaya başladım arastrmaktan ve buralardan cunku dış gebelik falan yok kese gorebılcek mıyım kalp duyabılcek mıyım bunları okudukca psikolojım bozuldu hiç rahat degılım

Benım 3. Gun emb 10. Gunde gördum bugun 12. Gunum... kırmızıya donusmuyosa sorun yokmuş sanırım kontrol et canım devamlı. İnşallah yerleşmedir belın kasıkların agrıyo mu?
İnşallah bunca emeğin acının karşılığını alırız hepimiz tüp bebek olayı çok zormuş burun kıvıran varsa dicek bi şey bulamıyorum yaşayan anlıyor....

Ben de aynen öyleyim valla. Senin ilk değerin kaç çıkmıştı?

İnşallah bunca emeğin acının karşılığını alırız hepimiz tüp bebek olayı çok zormuş burun kıvıran varsa dicek bi şey bulamıyorum yaşayan anlıyor....
Bencede cok zormuş ya valla psikolojım bozuldu ilaçlardan mıdır nedir bi ara sürekli aglıyodum zaten olacak mı sorusu başka bi dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…