- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.101
Bi kere geldi sabah kalktığımda yoktu. Suyu fazla içiyoruz ya sık oluyo wc de az öncekinde geldi1 kere mi geldi kahverengi gun boyunca mı geldi?
Yok canım yatamadım evet fırsatım olmadı açıkçası. Ama senin imkanın varsa yat dinlen. Gun içinde takip et bakalım gerisi gelecek mi.Allahım inşallah nasip etsin canım çok teşekkür ederim peki ne yaptın yatıp dinlendin mi takiplerime göre pek yatıp dinlebmedin sen
Ben 5.gun hicbirsey cikmamisti golge dahi yoktu yani morlaini bozma 6.gunu silik cizgi gördümkızlar günaydın, benim bugün 5. günüm ve erken gebelik testiyle yaptım idrarı ama negatif. 5. gün negatif çıkıp, 6. gün pozitifi gören var mı?
yaptığım test çok hassas beta hcg 6 iken bile göstermişti...
Korkmayalım canım inşallah bak iki arkadaş da aynı şeyi söyledi Allahım yüzümüze baksın inşallah senin kaçıncı günün? Kaçıncı gün pozitif gördüm?Bendede geldi az once bnde korkuyorum dun akşamda agrım oldu biraz, belim zaten kırılıyo
1 kere geldi miktarı baya fazlaydı ama. Insan korkuyor az mi çaba harcadık bu günleri görmek için. Ama kahverengi lekeden genelde korkulmuyor kırmızı kanama sıkıntı1 kere mi geldi kahverengi gun boyunca mı geldi?
Kan sonucu bugun yaptrcam işte 2 kat artmış mı diye öğrencem ama 2 gun once akşam yapmıştım yıne aynı saatte yapım ki 48 saatlık sonucu görim. Genelde kahverengı yerleşme kanaması diye bılıyrm ama gorunce panık oldum ev işini yapıyodum bıraktım yatıyorum. Senın agrıların var mı?Kuzum sakin ol. Bana da aynısı oldu bugün Allah'ın izniyle kese randevum var. Yerleşme de olabilir kan sonucun sorun olup olmadığı hakkında bi fikir verir zaten
Belki degerlerin yuksekse gozukebilir canimDaha 12.günüm amabu kadar erken kese gözükür mü ki?
Benım 3. Gun emb 10. Gunde gördum bugun 12. Gunum... kırmızıya donusmuyosa sorun yokmuş sanırım kontrol et canım devamlı. İnşallah yerleşmedirKorkmayalım canım inşallah bak iki arkadaş da aynı şeyi söyledi Allahım yüzümüze baksın inşallah senin kaçıncı günün? Kaçıncı gün pozitif gördüm?
Ben birkaç gündür resmen toplama bilgisayar gibiyim. Bi belim ağrıyor, belim geçiyor karnım ağrıyor, karnım geçiyor başım ağrıyorKan sonucu bugun yaptrcam işte 2 kat artmış mı diye öğrencem ama 2 gun once akşam yapmıştım yıne aynı saatte yapım ki 48 saatlık sonucu görim. Genelde kahverengı yerleşme kanaması diye bılıyrm ama gorunce panık oldum ev işini yapıyodum bıraktım yatıyorum. Senın agrıların var mı?
Evet ağrıyor baya sanki adet oldum olcamBenım 3. Gun emb 10. Gunde gördum bugun 12. Gunum... kırmızıya donusmuyosa sorun yokmuş sanırım kontrol et canım devamlı. İnşallah yerleşmedirbelın kasıkların agrıyo mu?
Benim ilk değerin 800e yakın çıkmıştı zaten 9.gün kan vermiştim. Bugün doktorun hesabına göre 2000lere gelmiş olması lazım. Ama hcg değeri transfer gününü değiştirmiyor işteBelki degerlerin yuksekse gozukebilir canim
Benımde karın agrım oldu dun akşam o da korkutuyo beni baktım netten rahım buyumesi diyo ama 3 aylık hamılelikte olur dıyo, dıs gebelik diyen var valla uzak durmaya başladım arastrmaktan ve buralardanBen birkaç gündür resmen toplama bilgisayar gibiyim. Bi belim ağrıyor, belim geçiyor karnım ağrıyor, karnım geçiyor başım ağrıyorkarın ağrısı korkutuyor beni de ne bileyim dün hele adet olmuşum gibi agrım vardı
Hamile gunu beta ya mı transfere mı son adete mı bakılıyo bizde?Benim ilk değerin 800e yakın çıkmıştı zaten 9.gün kan vermiştim. Bugün doktorun hesabına göre 2000lere gelmiş olması lazım. Ama hcg değeri transfer gününü değiştirmiyor işte
İnşallah bunca emeğin acının karşılığını alırız hepimiz tüp bebek olayı çok zormuş burun kıvıran varsa dicek bi şey bulamıyorum yaşayan anlıyor....Benım 3. Gun emb 10. Gunde gördum bugun 12. Gunum... kırmızıya donusmuyosa sorun yokmuş sanırım kontrol et canım devamlı. İnşallah yerleşmedirbelın kasıkların agrıyo mu?
Ben de aynen öyleyim valla. Senin ilk değerin kaç çıkmıştı?Benımde karın agrım oldu dun akşam o da korkutuyo beni baktım netten rahım buyumesi diyo ama 3 aylık hamılelikte olur dıyo, dıs gebelik diyen var valla uzak durmaya başladım arastrmaktan ve buralardancunku dış gebelik falan yok kese gorebılcek mıyım kalp duyabılcek mıyım bunları okudukca psikolojım bozuldu hiç rahat degılım
Canım kese 1000 ile 3000 hcg arası gözüküyor erken daha önümüzdeki hafta gitDaha 12.günüm amabu kadar erken kese gözükür mü ki?
Bencede cok zormuş ya valla psikolojım bozuldu ilaçlardan mıdır nedir bi ara sürekli aglıyodumİnşallah bunca emeğin acının karşılığını alırız hepimiz tüp bebek olayı çok zormuş burun kıvıran varsa dicek bi şey bulamıyorum yaşayan anlıyor....
Kardeş o burun kıvırnalar ilk denemesinde hamile kalabilen Allah'ın seçilmiş kullarıİnşallah bunca emeğin acının karşılığını alırız hepimiz tüp bebek olayı çok zormuş burun kıvıran varsa dicek bi şey bulamıyorum yaşayan anlıyor....
Gülüm doktorun hesabına göre benim betamın bugün 2000lerde olması lazım ama gün olarak daha çok erkenCanım kese 1000 ile 3000 hcg arası gözüküyor erken daha önümüzdeki hafta git
200 cıktı ama hiç rahat degılım bakalım bugun kaç oldu hani sevınemedım de. Tabı pozitifi gorunce bi ağladımBen de aynen öyleyim valla. Senin ilk değerin kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?