Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben 3. gün gittim. Onu şöyle düşün, hazırlık dediğin estrofem başlatıyolar sadece. Taze transferde transfer günü veriyolar estrofemi. Bişey kaçırmıyosun yani sıkıntı değil. Bana da erkenden estrofem başlamak tuhaf geliyor. Rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. Öyle bi sorunum yok ki. Senin de yoksa takma kafana. Keşke ben de 7. Gün gitsem. Cok ilaç içmek istemiyorum çünkü.

Bilmiyorum ki o test bile vermemis esi pozitif çıkınca ki koku durumu vs olduğu için anlamış korona olduğunu ama ilac yok iste sormadım açıkçası detaylı bilgiye sahip olmadigmdan
Haber verip ilaç alması gerekiyordu. Inşaallah ileriye dönük sorun olmaz.

Bilmiyorum ki canim belirtiyse Eger, idrarim kokuyor, bugün de belim cok agriyor ve kasiklrim ama adet olcakmisim gibi sanki belki de adet günüm geldi diyedir
Senin Durumun ne canim?
Göğüslerim sürekli ağrıyor. Bugün bi belim ağrıdı çok bide kasıklarım arada sızlıyor ve aşırı kabızlık sorunum var hepsi bu. Ovulasyon testi vardı evde onu yaptım şimdi meraktan baya koyu çıkmış ikinci çizgi ama neden anlayamadım neden yaptım çözemedim de

Yok canım inşallah olacak ameliyatını. Bebeği de söyledim.
Çocuğum olursa adini Zafer koycam diyordum, Zafer Zafer deyip duruyor telefonda kıyamadigim
Oyy kiyamam ya nasil sevinmistiiir allahim kucaginiza almayi nasip etsin kuzum doya doya sevin büyütün Annen de atlatsin insallah sag salim

Kacinci günündesin canim? Burda arkadaslar konusuyordu Ben yanlis anlamadiysam Eger ovulasyon testi de pozitif anlamina geliyormus. Ama söyle Ben arastirdim sonra kanda gebelik hormonu yükselince daha sonra LH hormonu da yükseliyormus bu yüzden de pozitif oluyormus ovulasyon testleri.

Telefonun sarji bitip uyuyakalsan kırmızı bültenle arananlar listesine alacaklar resmen
Sorma bu sabah sessizde kalmis tlf. Bi uyandik. Eşim Bi bakti bi numara aramis tutuştuk. Ya teftişe geldilerse? Acmayinca evde yokuz yazdiysa hemen geri aradim dr'muş. Zaten kaymakamliktan bir iki aradilar, dedim bişey lazım olursa ben bu numaradan ararim. Siz aramayin. Sanki bakkal çırağı

Ovulasyonla da gebeliği öğreniyorlar sanki ama emin değilim

A birlikte olmusuz bence bekle biraz daha sonra moralin bozuluyor ben 5.gun yaptim cikmamisti
7. Günüm bugün canım.Hadi yA inşallah öyledir evde var diye yapmıştım bi ara çok takip ediyordum da onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…