- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.680
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.381
kız nie tutuyon sürgüyede rahat yapılıyor sal gitsin işteYa daha kullanışlı diye şey etmiştikbenim merkez yarim saat yatiriyomus. Gerek kalmadı bana . O kadarcık da tutayım bi zahmet.
Ilkin dr geliyo soruyo nen var kuzum diyeYalnız kapıya ilaç servisi çok iyiymiş bizim burda hiç duymadim öyle bir seyben panikten bugün okul müdürünü eczaneye yollayıp iğneleri aldırdım
Ilac icmeyenler nasıl iyilesiyor ki.. Bi hafta önce arkadaşım eşiyle birlikte yakalandı. Eşi ilac kullandı cok sıkıntı geçirdi. Arkadaşim kullanmadı tat koku dışında bi sorunu olmadı. İlginç gerçekten anlamaya çalışıyorum..Ilaca başlayana kadar ateşim düşmüştüsoğuk algınlığı ilacı gibi değil. Hani ondan bi tane icersin hemen toparlar ya, bu öyle değil. Hemen anlamadim ama burnum falan açıldı gün gün. Öksürüğüm bugün yok gibi. Bugün ilacım bitti. Artık bişey içmicem ama iyileştin mi dersen tam değil. Çabuk yoruluyorum. Ve tat koku yok. O biraz uzun sürücek kofi dedi dr'um. Sesim falan yok hala boğuk.
Yaptim canim dün Transfer haric 6. günümdü negatifti maalesefCanım sen bugün hiç test yaptın mı? Yarın kaçıncı günün olacak
Ben sürgüde zorlanmıştımkız nie tutuyon sürgüyede rahat yapılıyor sal gitsin işteben opuyla beraber amelıyat olmustum kalkmak yasak dediler 4kez sürgüye yaptım
Belki geç karışacaktır kana. kan testine kadar hala ümit varYaptim canim dün Transfer haric 6. günümdü negatifti maalesefyarin da 8. gün olcak
Yani şöyle, ilaç içmemek çok riskli. Ciğerlerine iner ve ciğerlerini tutar hastalık. Iltihap zatüre nefes darlığı vs. vs. sebep olur ve hastanede kalmak zorunda kalırsın. Semptom yaşamamak da çok sıkıntılı. Mesela ben öksürük burun akıntısı ateş sebebiyle terleyerek vücuttan atmaya çalıştım hastalığı. Bunları hep bağışıklık yapıyor. Virüsle savaşıyor. Ama vücudun tepkisiz kalması sıkıntı. Ic organlara bile yerleşebiliyor vücuttan atılmazsa. Ilaç niye içmiyor arkadaşın?Ilac icmeyenler nasıl iyilesiyor ki.. Bi hafta önce arkadaşım eşiyle birlikte yakalandı. Eşi ilac kullandı cok sıkıntı geçirdi. Arkadaşim kullanmadı tat koku dışında bi sorunu olmadı. İlginç gerçekten anlamaya çalışıyorum..
inan öle bir rahat yapmıştım kiBen sürgüde zorlanmıştımbacaklarimi toplamistim geriye. Sal gitsini yaşayamadım bi türlü
Canım sende 25 kasımda transfer oldun heraldeYaptim canim dün Transfer haric 6. günümdü negatifti maalesefyarin da 8. gün olcak
Bilmiyorum ki o test bile vermemis esi pozitif çıkınca ki koku durumu vs olduğu için anlamış korona olduğunu ama ilac yok iste sormadım açıkçası detaylı bilgiye sahip olmadigmdanYani şöyle, ilaç içmemek çok riskli. Ciğerlerine iner ve ciğerlerini tutar hastalık. Iltihap zatüre nefes darlığı vs. vs. sebep olur ve hastanede kalmak zorunda kalırsın. Semptom yaşamamak da çok sıkıntılı. Mesela ben öksürük burun akıntısı ateş sebebiyle terleyerek vücuttan atmaya çalıştım hastalığı. Bunları hep bağışıklık yapıyor. Virüsle savaşıyor. Ama vücudun tepkisiz kalması sıkıntı. Ic organlara bile yerleşebiliyor vücuttan atılmazsa. Ilaç niye içmiyor arkadaşın?
Telefonun sarji bitip uyuyakalsan kırmızı bültenle arananlar listesine alacaklar resmenIlkin dr geliyo soruyo nen var kuzum diyesonra hergün kapiya gelip camdan el salla diyolar. Evden kaçmış mısın diye sonra aile hekimi ariyo, market ihtiyacin var mi diye kaymakamliktan ariyolar. Yani igneleri aldiracagin insanlar var tlf.um hic calmadigi kadar caldi bu hafta.
Bir ihtimal canim bakalimBelki geç karışacaktır kana. kan testine kadar hala ümit var
24te oldum canimCanım sende 25 kasımda transfer oldun heralde
Belirtin var mı24te oldum canim
A birlikte olmusuz bence bekle biraz daha sonra moralin bozuluyor ben 5.gun yaptim cikmamisti en iyisi en az 8 9 beklemekBende 25 kasımda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu çok heyecanlıyım gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Bilmiyorum ki canim belirtiyse Eger, idrarim kokuyor, bugün de belim cok agriyor ve kasiklrim ama adet olcakmisim gibi sanki belki de adet günüm geldi diyedirBelirtin var mı
Ahh iyi canim cok sevindimKızlar anacığımın ikinci testi negatif çıkmış temaslı değilim bebişi görmeye gidebilirim
Gülüm 5.gün çok çok erken. Benim çift embriyoydu 5 gün şaşı bakarsan anca gözüküyordu. Kardeşim bunda çizgi mizgi yok dedi hatta. Iki gün daha sabret negatif çıkarsa stres yaparsinBende 25 kasımda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu çok heyecanlıyım gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Testte yanlışlık olmuş demişler yanlış pozitif demişler kesin sonuç negatif demişler valla ben de çözemedimAhh iyi canim cok sevindimsükürler olsun. Ama nasil olmus ki o Ilki pozitif ikincisi negatif cok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?