- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.361
Olmadı canim benim. Şimdi başka doktor araştırıyorum
Canım sen 6. Gün mü yapmıştın nasıl çıkmıştı?Kuzum bence erken yapma. Cikmaz çünkü boşuna kafanı takma
Transferden önce oldu diye avutuyorum ben de kendimi. Iyi geldi şükür. Ilaclar gebeyken asla kullanilmiyor. Kapiya gelip ilaç getiren dr'u zor ikna ettim hamile olmadığıma. Emin misiniz? Şüpheniz var mı? 2 aydır bitkisel hayattayız diyemedim tabiiSen nasılsın ilaçlar iyi geldi mi?
Hepimizin başına gelecek o da senin transferden once olması iyi oldu. Ilaç kullanabildin en azından transfer ertelendi ama. Gebeyken yakalansan Allah korusun. Sonucları ne olurdu hiç bilemiyoruz.
Ben 25 kasımda transfer oldum bugün 7. Günüm oluyor ama hiç bir belirtim yok benim sadece bugün biraz belim ağrıyor o kadar bide aşırı kabızlık sorunum var benimSen hangi günündesin? Burda sanki 1 arkadaşın 4. Gün silik çıkmıştı
Seldoşum ne olduOl
Olmadı canim benim. Şimdi başka doktor araştırıyorum
Senin 6 gün olmuş burda çoğu kişi 6. Gün öğrendi evde test varsa yapsanaBende 25 kasımda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu çok heyecanlıyım gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Canim bende böyle çıkmıştı 6. GünCanım sen 6. Gün mü yapmıştın nasıl çıkmıştı?
Hiç belirtim yok ondan çok korkuyorumSenin 6 gün olmuş burda çoğu kişi 6. Gün öğrendi evde test varsa yapsana
Canim degerim yukselmedi 20 de takildi kaldi☺ sonra ilaçları bıraktım ve embriyolar düştü adetle birlikte. Bayağı üzüldüm. Şimdi topladım hemen doktor araştırıyorum. Eşim diyor ki selda iyi ki dogmadilar. Dolandırıcı çıktı bunlar 25 bini çarpıp kaçtılar. Dogsalardi kaç bini yalan edeceklerdi diyor☺Seldoşum ne olduçok üzgünüm
Kocayı göndersek anamızdan geçiyor anamızı görmesek bacımızdan geçiyorTransferden önce oldu diye avutuyorum ben de kendimi. Iyi geldi şükür. Ilaclar gebeyken asla kullanilmiyor. Kapiya gelip ilaç getiren dr'u zor ikna ettim hamile olmadığıma. Emin misiniz? Şüpheniz var mı? 2 aydır bitkisel hayattayız diyemedim tabiibenden sana ve tüm pozitif gören arkadaşlara nacizane tavsiye, dışarı çıkmayın ve eşinizle yatakları ayırın
Bende direkt ateş, titreme derecesinde üşüme, iştahsızlık, baş ağrısı, burun akintisi oldu. Yataktan çıkamadım halsizlik vardı. Bi iki gün sonra sırt göğüs ağrısı, koku tat sıfır ama bildiğin sıfır. Tatliyla ekşiyi aynı anda ye hiçbir fark yok arasında. Ellerini kolonyala su dökmüşsün gibi hiç koku yok. Başka bi arkadaşımda da kemik ağrısı olmuş öksürük yok. Farkli farkli oluyor herkeste. En belirgin ve ortak özelliği, bir türlü geçmemesiKuzu covit belirtiler nelerdi? Önceden koronadan korkmazdm sanki hiç bulasmycakms gibi.. Ama şimdi önceden bilsem iyi olcak gibi. Bugün cok halsizdim bide burnum tıkalı arada bi akiyor ateşim yok koku da alıyorum. İnsan covit olduğunu nasıl anlamalı? Senin durumun nasıl daha iyisin inşallah?
Gayette gözüküyor net 2. Çizgi. belki 2 gün önce de yapsan da çıkar mıyıdı.. bazılarının çok silik çıkıyor çünkü seninki baya gözüküyor hayalet gölge değilmişCanim bende böyle çıkmıştı 6. Gün
Bi yerde de üzülmemek lazım, sağlıksız çünkü. Çabuk toparlamana sevindim canım. Hayat böyle inicez çıkıcazCanim degerim yukselmedi 20 de takildi kaldi☺ sonra ilaçları bıraktım ve embriyolar düştü adetle birlikte. Bayağı üzüldüm. Şimdi topladım hemen doktor araştırıyorum. Eşim diyor ki selda iyi ki dogmadilar. Dolandırıcı çıktı bunlar 25 bini çarpıp kaçtılar. Dogsalardi kaç bini yalan edeceklerdi diyor☺
Belki de sende belirti olmadan çıkacaktır. bazıları tamamen belirtisiz öğreniyor. Belirtileri olanlar da negatif çıkabiliyor. Bizim ne olacak acaba..Hiç belirtim yok ondan çok korkuyorum
Ah canım yaa Rabbim tez vakitte iyilesmeni nasip etsin seni vede tüm bu hastalıkla uğraşanlarıBende direkt ateş, titreme derecesinde üşüme, iştahsızlık, baş ağrısı, burun akintisi oldu. Yataktan çıkamadım halsizlik vardı. Bi iki gün sonra sırt göğüs ağrısı, koku tat sıfır ama bildiğin sıfır. Tatliyla ekşiyi aynı anda ye hiçbir fark yok arasında. Ellerini kolonyala su dökmüşsün gibi hiç koku yok. Başka bi arkadaşımda da kemik ağrısı olmuş öksürük yok. Farkli farkli oluyor herkeste. En belirgin ve ortak özelliği, bir türlü geçmemesi
Mümkün mertebe uzak durmak lazım. Ben hissettim resmen biliyor musun? Transferden önce böyle bişey yaşayacağımı biliyordum. Hatta eşimle yatakları ayıralım dedim. Zaten bişey yaptığımız yokKocayı göndersek anamızdan geçiyor anamızı görmesek bacımızdan geçiyor
Kabızlık sorunum da var çok içimde garip bi his var inşallah olurBelki de sende belirti olmadan çıkacaktır. bazıları tamamen belirtisiz öğreniyor. Belirtileri olanlar da negatif çıkabiliyor. Bizim ne olacak acaba..
Senin kaçıncı günün canımKabızlık sorunum da var çok içimde garip bi his var inşallah olur
Yalnız kapıya ilaç servisi çok iyiymiş bizim burda hiç duymadim öyle bir seyMümkün mertebe uzak durmak lazım. Ben hissettim resmen biliyor musun? Transferden önce böyle bişey yaşayacağımı biliyordum. Hatta eşimle yatakları ayıralım dedim. Zaten bişey yaptığımız yokayrı takılıyoduk. Ama kaçamadım zıkkım virüsten. Koca kafalı covid
Ilaca başlayana kadar ateşim düşmüştüAh canım yaa Rabbim tez vakitte iyilesmeni nasip etsin seni vede tüm bu hastalıkla uğraşanlarıpeki verdikleri ilaçları icmeye devam ediyormusun? İlaçları içtiğin süreçte semptomlarında artış mi oldu azalma mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?