- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.281
Kıız hayırlı olsun gözün aydin@alkalonshem canim bende dayanamadim 6.gun ilk idrar degil ama oglden sonra yaptim cok sivi tuketmeden sence varmi bu ilk 5 dakikalik sonuctu
Sagol canim Alalh razi olsun inslalah devami artarak gelir tam emin olamiyorum cunku.. sen nasilsin insallah annen guzelce ataltir hastaligi sana da inslalah bulasmaz guzelce gecer karantinaKıız hayırlı olsun gözün aydin
Hoşgeldin karantinaya canımAnnemin covid testi pozitif cıktı. Ameliyat iptal. Hastaneye gitmeden önce 3 gün yanındaydım. 1.dereceden temaslıyım. Benim de gebelik testim pozitif cıktı. Doktor perşembe kese görmeye çağırdı. Hiborum bitti. Lutinus zaten 5 gün dayanıyor. Bir de 3 günde bir proluton var.Nerde benim hunim?
Ben yarın 6.haftama giricem sanırım 8 kasım transfer iğneleri hemen kesmeyin bence doktora danıştaSen kaçıncı haftandasın?
Benim 3 günde bir proluton iğnem vardı şimdi durumdan dolayı progestan iğneye çevirdi 20 gün devam edip prolutona geri dönmek istiyorum. Belki keser benimkini de komple
Annem sıfır belirti. Yeniden test yapmışlar sonuç bekliyorlar. Ilk idrarla takip edebilirsin bence artacakSagol canim Alalh razi olsun inslalah devami artarak gelir tam emin olamiyorum cunku.. sen nasilsin insallah annen guzelce ataltir hastaligi sana da inslalah bulasmaz guzelce gecer karantina
Yok kuzum tüp bebekti o daAman masallah varmis cocugun bilmiyorudm Alalh sana bagislasin Rabbimde kardes versin insallah normalmiydi o
Amin canim olur merak etme bu kadarina sukur rabbim insallah kalp atisinida duydurur sonra doğum hayirlisiyla insallah bizlerin her an korkusu bitmiyorOyy maşallah rabbim banada o günleri görmeyi nasip etsin
Inslalah negatif cikar hayirlisi olsun bakalim canim yaparim 2 gun sonra tekrar ilk idrarla test gunum daha 7 aralikAnnem sıfır belirti. Yeniden test yapmışlar sonuç bekliyorlar. Ilk idrarla takip edebilirsin bence artacak
Halsizlik de var mı? Benim covid testim pozitif çıktı. Bu yazdığın belirtiler vardı Allah korusunKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 25 kasımda 3.transferimi oldum. İlk ikisinde tek embriyo transferi olmuştum bu seferkinde 2 embriyo 5.gün transfer oldum.bugün 6.günüm. inanılmaz zor geçiyor günlerim bi gün grip oldum sanıyorum dün çok aşırı üşümem vardı titredim bildiğiniz hasta olcam sandım. 1 saat sonra tam tersi yandım çoraplarımı çıkardım üstümdekileri attım. Su gibi terliyorum. Midem çok bulanıyor uzun süre ayakta duramıyorum bunların hepsi progestanın yan etkileri olabilir mi ? 2 ampül progrstan vurunuyorum günlük yAni 100 mg oluyorum bi gün de. Yorumlarınızı bekliyorum dün vücudum embriyoyu kabul edemediği için mi böyle hasta gibi oluyorum diye düşünmeye başladım çok ama çok korkuyorum
Yaptığın testi hiç kaale alma. 4. Gün test asla doğru çıkmaz kuşumInslalah negatif cikar hayirlisi olsun bakalim canim yaparim 2 gun sonra tekrar ilk idrarla test gunum daha 7 aralik
Canim 5.gun yapmistim sirf evde var diye tabiki cikmadi silik bile yoktu bugun senin dedigin vitamini aldim decaviti onu almisken bi test daha aldim yaptim ilk idrar degildi ama cok silik belli belirsiz bi cizgi var bakalim hayirlisis inslalahYaptığın testi hiç kaale alma. 4. Gün test asla doğru çıkmaz kuşum
Hay maşallah ne güzel haberim yoktu benim
Yok iğne değil. Embriyoları transferden önce yarım saat boyunca özel hazırladıkları bir solüsyonun içinde bekletiyorlar ve direk o solüsyonla beraber transfer ediyorlar. Tekniğin adı da tam olarak “embriyoglue” diye geçiyor. Bu isim ile Google ve YouTube üzerinden araştırabilirsin canımBurdaki merkeze tarif edebilmek amaçlı soruyorum, bu embriyo yapıştırcısı dedikleri iğne midir nasıl birşey tam olarak canım
Ne diyosun yaaaaCanim 5.gun yapmistim sirf evde var diye tabiki cikmadi silik bile yoktu bugun senin dedigin vitamini aldim decaviti onu almisken bi test daha aldim yaptim ilk idrar degildi ama cok silik belli belirsiz bi cizgi var bakalim hayirlisis inslalah
Niçin test yapmiyorsunBen transfer haric 14.gundeyim hicbi belirti yok hafif gogus dolgunlugu o kdr dokununca acimiyor ama onun disinda ara ara adet agrisi cok arada ama o kdar
Evet hasta bezi alcaktık ne var kibez mi
Tesekkür ederim canim bilgi icinYok iğne değil. Embriyoları transferden önce yarım saat boyunca özel hazırladıkları bir solüsyonun içinde bekletiyorlar ve direk o solüsyonla beraber transfer ediyorlar. Tekniğin adı da tam olarak “embriyoglue” diye geçiyor. Bu isim ile Google ve YouTube üzerinden araştırabilirsin canım
Canim o belli belirsiz degil ki baya belli bi cizgiCanim 5.gun yapmistim sirf evde var diye tabiki cikmadi silik bile yoktu bugun senin dedigin vitamini aldim decaviti onu almisken bi test daha aldim yaptim ilk idrar degildi ama cok silik belli belirsiz bi cizgi var bakalim hayirlisis inslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?