- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.961
Aynen çarşamba bana mutlaka haber ver kaçırırsam yazışmaları merak ediyorumYapma boşver canım bende en son salı verdım daha gerek yok dedi
Ben de transferden beri öyle yapıyorum canım ne olur ne olmazOturarak kıl ben hep öle yapıorum
Tamam canım haber edeceğim inşallah güzel haber verebilirimAynen çarşamba bana mutlaka haber ver kaçırırsam yazışmaları merak ediyorum
Demi ya ilk denemendi bi de herseyi yaptik demistin valla nasil biseyse ikisini birden mi yapistirdi acabaYapistiricida da keramet olabilir valla bilmiyoruz kihele bi değer artışını görelim, Rabbim nasip edecek inşallah bir sürü dua ediyorum
Olur olur inananıyorumTamam canım haber edeceğim inşallah güzel haber verebilirim
ben dibine kadar yasiyorum :) dondurulmuslarim var ama tsh in durumuna gore yapip yapmamaya karar verecekler. gecmis olsun sen rahat ol duser ins hayirlisiyla. ilac kullaniyor musun, tsh oranini soylediler mi san
Kullanıyorum canım. Ben daha önce ameliyat olmuştum zaten. Şimdi dozu değişti doktorum.inşallah transfer günüme kadar düşer. Ama transferde 8-9 Aralık gibi düşünüyordu.transfere az var diye üzüldümgunluk ilac kullaniyorsun degil mi? kullanirmisin bilmem ama issirgan otu troide cok iyi geliyor. kuzenim kullandi faydasini gorunce bende kullanmistim. dr artik ilac kullanmana gerek yok demisti. 3.tup bebek tedavisinden sonra (ilaclardan mi neden bilmiyorum) kan vermeye gittigimde tsh degerine de baktilar extra yukseldigini gorduk. ilacimin mg i arttirdilar. ins seninki de guzel guzel duser :)
Laboratuvarını iyi diye duydum ben 3 embriyom 5. Güne gitti benim hepsi kaliteliydi. İlgileri güzel sıcakkanlılar. Ama ben asıl doktorumdan memnun kaldım Hakan Kırandı prof kendisi. 15 yıllık bir ailede ikizlerine kavuştu maraşta ilk tüp bebeği yapmış sanırım. Gerçi ben pozitif değilim ama ilk denememdi kimyasal geçirdim işte tek embriyo vermişti şimdi kalan 2 embriyoyu verecekCanım umayin laboratuvarı nasil ilgileri doktorlari vs.
Bende de aynı duygular var ilk çok şok oldum o kadar çok ikiz beklemiyordum, birinin kesesi minik diğerinie göre yarı yarıyalar ama tutar genelde dediKaç çıkmıştı değerin? Valla heyecan, korku, mutluluk, tedirginlik hepsini bir arada yaşıyorum. Iki kese görürsem mutlaka paylaşırım zatensenin de Allah tamamına erdirsin canım kucağında görmeyi nasip etsin
Sağolasın canımYapistiricida da keramet olabilir valla bilmiyoruz kihele bi değer artışını görelim, Rabbim nasip edecek inşallah bir sürü dua ediyorum
Rabbim kolaylik, sifa versin. ben yazin Tr ye geldigimde hacamat yaptirmistim, bayan ayak bileklerime de yapti. burasi yumurtaliklarla baglantili artik agrin birkac ay hafif olur ama asil tadevi icin sana daha uzun sureli tedavi gerekiyor demisti. maalesef gidemedim yasadigim yerde de musluman hacamatci olmadigindan devam ettiremedim. gercekten birkac ay hafif gecmisti. bu corona zamani gidilmezdeBen sabahki dozlarımı da aldım. Aksamı almadım, kestim bütün ilaçları. Bir iki güne kanamam olur o zaman. Komalik oluyorum resmen normal adetimde
Rabbim hayırlısini nasip etsin belkide ikiz kısmet olcak sana daLaboratuvarını iyi diye duydum ben 3 embriyom 5. Güne gitti benim hepsi kaliteliydi. İlgileri güzel sıcakkanlılar. Ama ben asıl doktorumdan memnun kaldım Hakan Kırandı prof kendisi. 15 yıllık bir ailede ikizlerine kavuştu maraşta ilk tüp bebeği yapmış sanırım. Gerçi ben pozitif değilim ama ilk denememdi kimyasal geçirdim işte tek embriyo vermişti şimdi kalan 2 embriyoyu verecek
Anammm senin de mi ikiz yalnız değilmişim ben sabahtan beri şoktayım korkuyorum Allah ımın gücüne gitmesin ama bakarız heralde Allah ım yardım ederBende de aynı duygular var ilk çok şok oldum o kadar çok ikiz beklemiyordum, birinin kesesi minik diğerinie göre yarı yarıyalar ama tutar genelde dedi
transfer zamanini dusunerek stres yapma.. ben gecen ay taze transfer yaptirdim keske dondurtup kendimi toplayinca yaptirsaydim diyorum. ozaman da bunu dusundum ama cesaret edememistim soylemeye. en onemli vakit hem bedeninin hemde ruhunun kendini hazir hissettigi vakit.. simdi ise tsh im dusmeden dondurulmuslarimi yaptirmiycam.Kullanıyorum canım. Ben daha önce ameliyat olmuştum zaten. Şimdi dozu değişti doktorum.inşallah transfer günüme kadar düşer. Ama transferde 8-9 Aralık gibi düşünüyordu.transfere az var diye üzüldüm
İzmir de nerede tedavi görüyorsun?Evet canim izmiirimsen de mi izmirlisin? Anladim canim hangi ilaci aliyorsun? Ben de kullaniyorum da Euthyrox
Yaaa maşallah sanaaAy evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldum
3 saat sonra falan girdim transfereKac saat bekledin canım 2 3 bardak içip
Şok oldum 4 5 litreyi nerde tutucaksın? Kova alıyo 5 litre4-5 lt icse hastanede itfaiye gibi sondurecek kose arar
O değilde her mesajin mi olay olurŞok oldum 4 5 litreyi nerde tutucaksın? Kova alıyo 5 litreiçimizde kova yok ki
Acıbadem Maslak'ta yaptırdım canım benDemi ya ilk denemendi bi de herseyi yaptik demistin valla nasil biseyse ikisini birden mi yapistirdi acabasen hangi sehirdeydin canim nerde yaptirmistin
Hayırlısı olsun bakalım içinde bebek oluştuktan sonraBende de aynı duygular var ilk çok şok oldum o kadar çok ikiz beklemiyordum, birinin kesesi minik diğerinie göre yarı yarıyalar ama tutar genelde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?