- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.941
Senden de ocak ayında bir ikiz haberi bekliyorum ha dualarımdasınYaaa sen ne diyorsun 700 mü ay ben şok kız bu ikiz o zamannnnnnn ayyy nasıl sevindim Yaaaaamuhteşem gerçekten bin kere maşallah sağlıcakla da al kucağına
Evet işte Timur hocanın kendisi bakmıyor ama nasıldır tam bilemiyorum tecrübe çok yok urfada o nedenle iyi veya kötü denmiyor ama umarım iyi çıkar. Diyarbakır daha uzak sanki biz antepe 1.5 saatte gidiyoruz. Bende Bahçeci Umay arasında kalmıştım umaya gittim hayırlısı olsun dediğin gibi şans birazda ben pozitifi görünce çok sevinmiştim ilk denemem diye ama kimyasal oldu işte şanssızlık bazen vücudunda Bi enfeksiyon veya başka sebepler neden olabiliyor kimyasalaEvet ya bizde Diyarbakıra git gel yapa yapa hem maddi hemde manevi yorulduk. Onu araştırdım canim Timur hoca genelde Ankarada oluyormuş yerine başka bi hoca bakıyormuş genelde ondan dolayı tercih etmedim. Arastirdigim kadar en iyi aslinda Bahçeci canim valla bilmiyorum ya birazsda şans faktörü var aslında.
Etmez olur muyum ya. Allah'ım inşallah tez vakitte nasip etsin. Gece gündüz dua ederim yeter ki olsunNosking canimm benim icin de dua eder misinn lütfen kimin duasi kabul olur belli olmaz, Tugce benim de adimm
Sen olumlu düşün nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah pozitifsindirBi umut denicem canim carsamba günü. Zaten persembe de Test günün. Nasipten öte köy yokmus hayirlisi canim artik
Inşallah hayırlı zamanda nasip olsun size de..aynen bende3.bitti 4.nun olmasini bekliyorum ama birkac ay bulacak gibi...
memleket degil ama cok severim, bekarken Bergama da gorev yapmistim. yillardir Levothyroxine 25 mcg kullaniyordum son transferden sonra 50 ye cikarttilar. ikimizin ilaclari ayni icerikte olabilir, America da yasadigim icin bazen isimler farkli olabiliyor. Aralikt ta tekrar kan vericem, bakalim..Evet canim izmiirimsen de mi izmirlisin? Anladim canim hangi ilaci aliyorsun? Ben de kullaniyorum da Euthyrox
Ay bana dua et nolurrrr çok heyecanlandım sonucunu duyunca bir o kadarda mutlu oldum bu yapıştırma işi kerametli iki birden yapıştı sana sımsıkı maşallahSenden de ocak ayında bir ikiz haberi bekliyorum ha dualarımdasın
Ben daha önce tiroid ca oldum. Tiroidim alındı. Beş yıldır ben de sürekli ilaç kullanıyorum ama hiç bu kadar yükselmemişti. 8.94 çıkmış. Doktoruma sordum tüp bebek ilaçları yapabiliyor dedi.ilaç dozumu değişti. Ama hemen düşmez herhalde bu yüzden iptal ederler mi bilmiyorumTiroidin kac canim?
Seninde ikiz sanırım ne dersinAy evet ben 5.gün silik görmüştüm. Ama ne bileyim bugün de koyuydu ama yine pembe çıkmıştı kıpkırmızı değildi. 700lü değeri görünce resmen şok oldum
Oturarak kıl ben hep öle yapıorumÇıkar canım şimdi abdest alıp şükür namazı kılasım var. Sana da dua edicem
gozunu korkutmasin normalde de cok agrili oluyorsa rahat atlatirsin :) bende her ay acayip agri cekerdim ama negatiften sonra diger aylara nazaran daha hafif agrim oldu. ilaci keser kesmez koyu, camur kivaminda akinti oldu. 3-4 gun surdu akabinde klasik regl donemim basladi ve 6-7 gun icinde de reglim bitmisti. sen hangi asamadasin?Inşallah hayırlı zamanda nasip olsun size de..Peki ilk adetiniz ilacı kestikten ne kadar zaman sonra oldu? Ve çok ağrınız olmusmuydu. Nihayetinde rahim duvarı kalinlasiyor. Benim normalde zaten çok ağrılı olur. Şimdi nasıl olacak acaba
Canım umayin laboratuvarı nasil ilgileri doktorlari vs.Evet işte Timur hocanın kendisi bakmıyor ama nasıldır tam bilemiyorum tecrübe çok yok urfada o nedenle iyi veya kötü denmiyor ama umarım iyi çıkar. Diyarbakır daha uzak sanki biz antepe 1.5 saatte gidiyoruz. Bende Bahçeci Umay arasında kalmıştım umaya gittim hayırlısı olsun dediğin gibi şans birazda ben pozitifi görünce çok sevinmiştim ilk denemem diye ama kimyasal oldu işte şanssızlık bazen vücudunda Bi enfeksiyon veya başka sebepler neden olabiliyor kimyasala
8,94ben dibine kadar yasiyorum :) dondurulmuslarim var ama tsh in durumuna gore yapip yapmamaya karar verecekler. gecmis olsun sen rahat ol duser ins hayirlisiyla. ilac kullaniyor musun, tsh oranini soylediler mi sana
Ben sabahki dozlarımı da aldım. Aksamı almadım, kestim bütün ilaçları. Bir iki güne kanamam olur o zaman. Komalik oluyorum resmen normal adetimdegozunu korkutmasin normalde de cok agrili oluyorsa rahat atlatirsin :) bende her ay acayip agri cekerdim ama negatiften sonra diger aylara nazaran daha hafif agrim oldu. ilaci keser kesmez koyu, camur kivaminda akinti oldu. 3-4 gun surdu akabinde klasik regl donemim basladi ve 6-7 gun icinde de reglim bitmisti. sen hangi asamadasin?
Insallah kuzum aminnSen olumlu düşün nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah pozitifsindir
Aynen öyle büyütün nasıl büyütüyor bişi olmaz merak etme canım allah sabrını veririmIkizden bi gözüm korktu sonra cengaver ruhum açığa çıktı dedim ki millet yaptıysa ben de yaparım
Yapistiricida da keramet olabilir valla bilmiyoruz kiAy bana dua et nolurrrr çok heyecanlandım sonucunu duyunca bir o kadarda mutlu oldum bu yapıştırma işi kerametli iki birden yapıştı sana sımsıkı maşallahşaka şaka nasipleri varmış sende tutunmuşlar kuzucuklar çok çok tebrik ediyorum annene mutlu haberi ver bak Allah bş yandan içini ferahlatmış oldu
Allah razi olsun canimEtmez olur muyum ya. Allah'ım inşallah tez vakitte nasip etsin. Gece gündüz dua ederim yeter ki olsun
gunluk ilac kullaniyorsun degil mi? kullanirmisin bilmem ama issirgan otu troide cok iyi geliyor. kuzenim kullandi faydasini gorunce bende kullanmistim. dr artik ilac kullanmana gerek yok demisti. 3.tup bebek tedavisinden sonra (ilaclardan mi neden bilmiyorum) kan vermeye gittigimde tsh degerine de baktilar extra yukseldigini gorduk. ilacimin mg i arttirdilar. ins seninki de guzel guzel duser :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?