Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ya ben klomen kullandım ıgne vermedıler ama ıgneler cok daha pahalıymıs ınsallah zam gelmez.
kesınlıkl en onemlısı moral, dedıgın gıbı bızım basımıza ılk gelıyor bu seyler onlar ıcın belkı bınlerce hastadan bırıyız ama motıvasyon cok cok onemlı bana ılk muayenede doktor asılama veya tup bebek deneyebılırız ıstersen dedı ama %90 doğurursun dedi biraz stresi azaltman lazm dedi obile mutlu etti o kadar negatıf doktorlarla konustumkı oncesınde.
evet sana daha yakın dene bakalım belkıde orada pozıtıf sonuc alacaksın ınsallaah oyle olur

ınsallaahh hayalıne kavusursun canım umudunu kaybetme

Kan versen çıkar artık canım yarın ver bencede testinde çizgi gözüküyorsa fotoda, atabilirmisin bakalım canım
Atmak için çektim ama hiç belli olmuyo resimde ben bile ışıkta gördüm ya da görmek istedm bilmiyorum şu adet sancım geçerse eğer belki bugun veririm kan testi

Benimde 8.günden beri adet sancılarım başladı ara ara gelip gitti ama dünden beri arttı. Bende bi kez kimyasal yaşadım ama o zaman hiç belirtim ağrım olmamıştı sadece dolgunluk hissi vardı. Yine aynı olur diye düşünüyodum ama dedğin gibi hiç belli olmaz. İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız

Ay inşallah hepimiz görelim pozitifleri ve sonrasında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin allahım

kaset test yaptım canım ama aşılamanın 12. günü ya çıkar diye yaptım
Diğer arkadaşlar 12.günde hep erken gebelik testi yaptılar kaset testte çıkması zor bence eğer adet olmazsan yarında erken gebelik testi yap istersen bende biraz cesaretlenirsem kan vererek baktırmak istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

yarın sabah sağlık ocağına gidip kan verip kesinleştirsem mi diye düşünmüştüm, erken gebelik testleri bir sürü para, bende direk kan vereym de kesin sonuç alayım mı diye düşümdüm de bilemedim, yarın 13. gün olacak, kanda çıkar çıkacak

dogru ben tıp merkezınde kan verıyorum 50tl erken gebelık 30tl.
ınsallah vardır ya

Ben dayanamadım şimdi kan vermeye gidiyorum inşaAllah hayırlı haberlerle gelirim

Sağlık ocağında sonuç ertesi gün çıkıyor

Hadi
Atmak için çektim ama hiç belli olmuyo resimde ben bile ışıkta gördüm ya da görmek istedm bilmiyorum şu adet sancım geçerse eğer belki bugun veririm kan testi
Hadi güzel haberlerle gel Allahın izniyle inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…