- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
- Konu Sahibi rengarenk203
-
İdrar testi yapma boşuna yeterince su içmediysen yumurta çatlatma için verdikleri ilaç yanıltıcı pozitif görünebiliyor gününü bekleyip kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. 34 yaşındayım 3 yıllık evliyimMerhaba kardeş. Hayrolsun ne diyelim, nasipte olan geliyor başa.
benim de geçen pazartesi transferim yapıldı. inşaallah yarın bir idrar testi yapacağım.
kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?
benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. çatlatma iğnesi kullanmadım. 8.gün ve 9. gün idrar testi yaptım her ikisinde de silik çizgi çıktı. ancak kan değerim 9.93 çıktı. 8.gün için çok düşük bir değer.İdrar te
İdrar testi yapma boşuna yeterince su içmediysen yumurta çatlatma için verdikleri ilaç yanıltıcı pozitif görünebiliyor gününü bekleyip kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. 34 yaşındayım 3 yıllık evliyim
Yerleşme süresi aynı ama doktorun be zaman test yap dediyse o gün yap sonuca bak öyle yorumla bilemeyiz biz doktor ne diyorsa o erken test yapıp kendini üzme boşuna belki geç tutundu hem. Endişe ederek tutma şansını ortadan kaldırıyorsun belki sabret bencebenimki dondurulmuş embriyo transferiydi. çatlatma iğnesi kullanmadım. 8.gün ve 9. gün idrar testi yaptım her ikisinde de silik çizgi çıktı. ancak kan değerim 9.93 çıktı. 8.gün için çok düşük bir değer.
değerim sıfırlandı zaten...Yerleşme süresi aynı ama doktorun be zaman test yap dediyse o gün yap sonuca bak öyle yorumla bilemeyiz biz doktor ne diyorsa o erken test yapıp kendini üzme boşuna belki geç tutundu hem. Endişe ederek tutma şansını ortadan kaldırıyorsun belki sabret bence
benimde 27 çıkmıştı günbegün düştü ve dün kanamam başladı. hayırlısı böyleymiş üzülme. yılmak yok yola devamdeğerim sıfırlandı zaten...
hayırlısı bakalım. bu gün test yaptıracağız tekrar. iki gün önce sağlık ocağında vermiştim. galiba onda bir yanlışlık oldu. önce aradılar 0 dediler. ertesi gün aradılar kan üzerinde tekrar çalışıldı, 8.5 dediler. bilemiyorum.benimde 27 çıkmıştı günbegün düştü ve dün kanamam başladı. hayırlısı böyleymiş üzülme. yılmak yok yola devam
benim ilk denememdi. sonuç ne oldu senin bu arada merak ettimhayırlısı bakalım. bu gün test yaptıracağız tekrar. iki gün önce sağlık ocağında vermiştim. galiba onda bir yanlışlık oldu. önce aradılar 0 dediler. ertesi gün aradılar kan üzerinde tekrar çalışıldı, 8.5 dediler. bilemiyorum.
senin kaçıncı denemendi?
benim 3
negatifbenim ilk denememdi. sonuç ne oldu senin bu arada merak ettim
benimde öyle oldu 27 çıktı ilk gün gün düştü ve sıfırlandı. hayırlısı dediğin gibi. sanırım çok eziyetli olduğundan mıdır bilmem çok üzülmedim ben ilk aşılamam tutmadığında çok üzülmüştüm.negatifyani az bir yükselme oldu sonra sıfırlandı. bilemiyorum kimyasal mı yoksa öyle hormonal bir yükselme miydi..ama nasip...hayırlısı...umutlu bekleyişe devam edeceğiz inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?