• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 Tüp Bebek Tedavisi Görenler

rengarenk203

Beklenen...
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
1.224
95
163
Merhaba hanımlar.
Tüp bebek tedavisi görenlerle birlikte yol almak için yeni bir konu açmak istedim.
Benim dondurulmuş embriyolarla 2 negatifim var. şimdi 3.için ilaç kullanmaktayım.
Siz de gelişmelerinizi yazarsanız sevinirim.

Merhaba kardeş. Hayrolsun ne diyelim, nasipte olan geliyor başa.
benim de geçen pazartesi transferim yapıldı. inşaallah yarın bir idrar testi yapacağım.
kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?

İdrar te
Merhaba kardeş. Hayrolsun ne diyelim, nasipte olan geliyor başa.
benim de geçen pazartesi transferim yapıldı. inşaallah yarın bir idrar testi yapacağım.
kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin?
İdrar testi yapma boşuna yeterince su içmediysen yumurta çatlatma için verdikleri ilaç yanıltıcı pozitif görünebiliyor gününü bekleyip kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. 34 yaşındayım 3 yıllık evliyim

Ben de tüp bebege başlıyorum bu ayki adetle. Tedavi öncesi kullandığınız ilaçlar neler? Ben adetin 21. Günü estrofeme başladım,adet olunca bırakacağım. Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar?

İdrar te

İdrar testi yapma boşuna yeterince su içmediysen yumurta çatlatma için verdikleri ilaç yanıltıcı pozitif görünebiliyor gününü bekleyip kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. 34 yaşındayım 3 yıllık evliyim
benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. çatlatma iğnesi kullanmadım. 8.gün ve 9. gün idrar testi yaptım her ikisinde de silik çizgi çıktı. ancak kan değerim 9.93 çıktı. 8.gün için çok düşük bir değer.

benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. çatlatma iğnesi kullanmadım. 8.gün ve 9. gün idrar testi yaptım her ikisinde de silik çizgi çıktı. ancak kan değerim 9.93 çıktı. 8.gün için çok düşük bir değer.
Yerleşme süresi aynı ama doktorun be zaman test yap dediyse o gün yap sonuca bak öyle yorumla bilemeyiz biz doktor ne diyorsa o erken test yapıp kendini üzme boşuna belki geç tutundu hem. Endişe ederek tutma şansını ortadan kaldırıyorsun belki sabret bence:KK39:

Yerleşme süresi aynı ama doktorun be zaman test yap dediyse o gün yap sonuca bak öyle yorumla bilemeyiz biz doktor ne diyorsa o erken test yapıp kendini üzme boşuna belki geç tutundu hem. Endişe ederek tutma şansını ortadan kaldırıyorsun belki sabret bence:KK39:
değerim sıfırlandı zaten...

benimde 27 çıkmıştı günbegün düştü ve dün kanamam başladı. hayırlısı böyleymiş üzülme. yılmak yok yola devam:KK74:
hayırlısı bakalım. bu gün test yaptıracağız tekrar. iki gün önce sağlık ocağında vermiştim. galiba onda bir yanlışlık oldu. önce aradılar 0 dediler. ertesi gün aradılar kan üzerinde tekrar çalışıldı, 8.5 dediler. bilemiyorum.
senin kaçıncı denemendi?
benim 3

hayırlısı bakalım. bu gün test yaptıracağız tekrar. iki gün önce sağlık ocağında vermiştim. galiba onda bir yanlışlık oldu. önce aradılar 0 dediler. ertesi gün aradılar kan üzerinde tekrar çalışıldı, 8.5 dediler. bilemiyorum.
senin kaçıncı denemendi?
benim 3
benim ilk denememdi. sonuç ne oldu senin bu arada merak ettim :rolleyes:

negatif :KK66: yani az bir yükselme oldu sonra sıfırlandı. bilemiyorum kimyasal mı yoksa öyle hormonal bir yükselme miydi..ama nasip...hayırlısı...umutlu bekleyişe devam edeceğiz inşaallah..
benimde öyle oldu 27 çıktı ilk gün gün düştü ve sıfırlandı. hayırlısı dediğin gibi. sanırım çok eziyetli olduğundan mıdır bilmem çok üzülmedim ben ilk aşılamam tutmadığında çok üzülmüştüm.:cry:

Back