Benim adet belirtilerim ile hamilelik belirtilerim ayniydi. Tek farki adet gunlerimde karnim agridi ama adet gelmedi bir de goguslerim siser acirdi bunda uclari cok acidi ve yanma hissi oldu.Yeni üye oldum doğru bir şekilde mi konu açtım bi fikrim yok kusura bakmayın4 aydır çocuk düşündüğümüz için düzenli ilişkiye giriyoruz. SAT 12 Mayıs, 26 Mayısta ovülasyon testimden t çizgisi daha koyuydu sonraki günler silikleşmeye başladı ve o günleri değerlendirdik. 2 gündür sol kasığımda bastırdığımda şişlik ve bacaklarımı kendime çekip oturduğumda vs batma gerilme tarzı bi his var ve aynı şekilde normalde adet olmadan bir iki gün önce başlayan baş ağrımla beraber yumurtlamamdan beri azalarak devam eden göğüs hassasiyetim var. Sizce hamilelik ya da erken adet belirtisi mi yoksa kist vs olabilir mi?
Benim yürürken falan kasığım batıyordu canım namazda secdeye falan giderkenYeni üye oldum doğru bir şekilde mi konu açtım bi fikrim yok kusura bakmayın4 aydır çocuk düşündüğümüz için düzenli ilişkiye giriyoruz. SAT 12 Mayıs, 26 Mayısta ovülasyon testimden t çizgisi daha koyuydu sonraki günler silikleşmeye başladı ve o günleri değerlendirdik. 2 gündür sol kasığımda bastırdığımda şişlik ve bacaklarımı kendime çekip oturduğumda vs batma gerilme tarzı bi his var ve aynı şekilde normalde adet olmadan bir iki gün önce başlayan baş ağrımla beraber yumurtlamamdan beri azalarak devam eden göğüs hassasiyetim var. Sizce hamilelik ya da erken adet belirtisi mi yoksa kist vs olabilir mi?
Bu kasık batması tam nasıl bir şey ben batma hissini yanlış mı anlıyorum acaba tarif edebilir misinizBenim yürürken falan kasığım batıyordu canım namazda secdeye falan giderken
Sanki orada bişey var üstüne bastırınca batıyor gibiBu kasık batması tam nasıl bir şey ben batma hissini yanlış mı anlıyorum acaba tarif edebilir misiniz
Anladım teşekkür ederimmSanki orada bişey var üstüne bastırınca batıyor gibi
Sonucu haber verirsin,inşO şişlik küçüldü ve biraz aşağı kaydı gibi. Ama Yumurtlamamın 10. Günü yani 3 gün önce Freely erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı birkaç gündür de adet olucakmışım gibi rahim bölgem ağrıyor bir de havalar soğuduğu için mi emin değilim ama bacaklarıma ara ara ağrı giriyor özellikle geceleri. Şu an için hala beklemedeyim ben
Yumurtlamamın 14. Günü yani dün baya bi kahverengi lekelenmem oldu, aradan bir gün geçti bugün kanamam geldi. Adet belirtilerimin hiçbiri yoktu bu ay bi de normalde de ufak bi lekelenmem olur birkaç saat içinde kanamam gelirdi bu kadar uzun sürmezdi gelmesi ama ne yazık ki bu ay da olmadı yani. Benim prolaktinim hep yüksek çıkıyor 48-50 civarı ama doktorlar sorun olmaz diyip ilaç yazmıyorlar belki onunla alakalı artık hiç bilmiyorum ne yapacağımı hayırlısı diyorumSonucu haber verirsin,inşkalbine göre olur.
Hiç canını sıkma, bi dahaki aya olur inş.Yumurtlamamın 14. Günü yani dün baya bi kahverengi lekelenmem oldu, aradan bir gün geçti bugün kanamam geldi. Adet belirtilerimin hiçbiri yoktu bu ay bi de normalde de ufak bi lekelenmem olur birkaç saat içinde kanamam gelirdi bu kadar uzun sürmezdi gelmesi ama ne yazık ki bu ay da olmadı yani. Benim prolaktinim hep yüksek çıkıyor 48-50 civarı ama doktorlar sorun olmaz diyip ilaç yazmıyorlar belki onunla alakalı artık hiç bilmiyorum ne yapacağımı hayırlısı diyorum
İnşallahHiç canını sıkma, bi dahaki aya olur inş.