Kasıkta kitle

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.469
3.753
İnsanlar böyle sağlık konusu açınca biz nereden bilelim doktora gidin tarzı yorumlar yazarım ama başıma geldi.
Dün sabah sol kasığımda ağrı hissettim hareket halindeyken veya dokununca ağrıyor. Şimdi eve gelince dikkatli dokundum derinde bir kitle var o ağrıyor. Daha önce vardıysa da ağrı olmadan tespit edemezdim bu kitle sağ kasığımda yok. Ve şimdi çenemin sol alt kısmında benzeri bir ağrı ve sertlik hissediyorum yüzüm yanıyor.
Bunlar normal mi?
Normalse geçme süresi ne kadar?
Doktora gitmem gerekiyorsa hangi gün gitmeliyim bikac gün daha beklemeli miyim?
Doktora genel cerrahi mi gitmeliyim dahiliye mi?
Bi aydınlatın hanımlar.

Dahılıyeye gıt bence lenf bezlerın şişmiş ve agrı olması enfeksıyon kaynaklı oldugunu gsterır :) korkulacak bısey gıbı sanıyor ınsan ama korkma vucudunda ıltıhap var buyuk ıhtımal budur antıbıyotık baslar doktrun :) benımde bogazımda ve ensemde lenf bezlerım sıs kac aydır oradan bılıyorum gecmıs olsun ıhmal etme dktra gıt

Dahılıyeye gıt bence lenf bezlerın şişmiş ve agrı olması enfeksıyon kaynaklı oldugunu gsterır :) korkulacak bısey gıbı sanıyor ınsan ama korkma vucudunda ıltıhap var buyuk ıhtımal budur antıbıyotık baslar doktrun :) benımde bogazımda ve ensemde lenf bezlerım sıs kac aydır oradan bılıyorum gecmıs olsun ıhmal etme dktra gıt
Bana da lenf ağrısı gibi geldi ama dışarıdan belli olmuyor

Soğuk algınlığı ya da enfeksiyon sebebiyle lenf bezleriniz savunmaya geçtiği için şişmiş de olabilir. Ancak siz yine görünün ihmal etmeyin.

İnsanlar böyle sağlık konusu açınca biz nereden bilelim doktora gidin tarzı yorumlar yazarım ama başıma geldi.
Dün sabah sol kasığımda ağrı hissettim hareket halindeyken veya dokununca ağrıyor. Şimdi eve gelince dikkatli dokundum derinde bir kitle var o ağrıyor. Daha önce vardıysa da ağrı olmadan tespit edemezdim bu kitle sağ kasığımda yok. Ve şimdi çenemin sol alt kısmında benzeri bir ağrı ve sertlik hissediyorum yüzüm yanıyor.
Bunlar normal mi?
Bi aydınlatın hanımlar.
Geçmiş olsun bi hekim okarak pazartesi dahiliyeye gitmenizi öneririm acilen bi takip edin bakalım büyüme var mı ve çok elinizle yoklamayın ve kesinlikle ağrı kesici almayın dr a gidene kadar
Dayanılanayacak gibiyse acile gidin

Geçmiş olsun bi hekim okarak pazartesi dahiliyeye gitmenizi öneririm acilen bi takip edin bakalım büyüme var mı ve çok elinizle yoklamayın ve kesinlikle ağrı kesici almayın dr a gidene kadar
Dayanılanayacak gibiyse acile gidin
Çok teşekkür ederim. Migren dışında ağrı kesici içmem pazartesi dahiliyeye giderim çok sağolun

3 ay önce kasığımda ceviz kadar bir kitle vardı Çok korktum, ağrı da yapıyordu. Randevu almıştım 2 gün sonraya küçüldü küçüldü geçti ben de randevu iptal ettim Bir daha da çıkmadı hala sürekli kontrol ediyorum.

Gidin doktora mutlaka İnşallah önemli bir şey değildir

lenf-bezlerinin-buyumesi-iii.gif

Canim lenf bezlerinin bulunduğu yerlerle alakali görsel. InsaAllah bir sey cikmaz ben de endiselenmistim iltihaptan lenflerim sismisti meger.

Tam servikal düğüm ve kasık düğümü bölgeleri. Cok açıklayici oldu çok teşekkür ederim

Benimde boynumda bir aydır nohut kadar beze gibi bir kitle var. Ağrısı yok. Bunun için dahiliye bölümüne mi gitmem gerekiyor. Bir de devlet hastanesinde bir günde sonucu öğrenemeyiz dimi? Ciddi bir rahatsızlık geçirmedim önemsiz durumlar için de pek gitmem hastanelere. Şimdi de erteliyorum sürekli ama bir yandan da düşünüyorum gitmeliyim dye

Benimde boynumda bir aydır nohut kadar beze gibi bir kitle var. Ağrısı yok. Bunun için dahiliye bölümüne mi gitmem gerekiyor. Bir de devlet hastanesinde bir günde sonucu öğrenemeyiz dimi? Ciddi bir rahatsızlık geçirmedim önemsiz durumlar için de pek gitmem hastanelere. Şimdi de erteliyorum sürekli ama bir yandan da düşünüyorum gitmeliyim dye
benimki ağrılı zaten lenf sorunlarında ağrı olur ama ağrı yoksa belki çok daha farklı bir şey vardır bence bir gitmekte fayda var

Bunlar normal mi?
Bi aydınlatın hanımlar.
Kadin doğum ve dahiliyeye gorukmen lazim

Ben ilaç kullanamayacağım için doktora gitmedim kendiliğinden geçti zamanla. Ama dokunmadım ellemedim öyle

Bu konu iyiki karşıma çıkmış,sende olan sorunun aynısı bende var,ben yarın gideceğim ama merak ediyorum. Acaba sen gittin mi ve ne dediler? Ben genel cerrahiye aldım randevuyu,kadın hastalıklarıyla ilgili değil sanırım çünkü tam senin dediğin gibi bacam kemiğimin hemen yanında iç çamaşırı hizamın biraz üzerinde sağ tarafta. Acaba fıtık olma ihtimali var mı ki çok merak ediyorum :)

X