• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasıkta beze

Brtnbtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
126
2
96
Arkadaşlar sağ kasığımda 2 gün önce beze belirdi.çok ağrı veriyor.bu arada adetimin 4. günü.adetle alakalı olabilir mi?daha önce yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor? lütfen paylaşın.endişelenmeye başladım.

benim bildiğim ve doktorların söylediği ağrı varsa tehlikeli değildir canım korkma..
batık olaıbilir tabi tam nerde bilemiyorum sivilce olabilir hiç korkma bazen dokularda şişme oluyor ...

benim bildiğim ve doktorların söylediği ağrı varsa tehlikeli değildir canım korkma..
batık olaıbilir tabi tam nerde bilemiyorum sivilce olabilir hiç korkma bazen dokularda şişme oluyor ...

biraz rahatladım canım dediğine.sivilce gibi diil.sağ kasığımın tam ortasıda.derinin altında kayan bi beze.dokunamıyorum çok ağrıyor.

aynı sorun bendede var dün farkettim bende ve aynen benimde sağ kasığımda doktora gitsemmi bilmiyorum...

bi doktora gidin bence..
ben biraz ihmalkar biriyimdir benımde cıkmıstı hatta oturamıyordum cok acıyordu.elimle yokladıgımda beze oldugunu farkettim.. 4gun sonra ancak gecmıstı sanırsam kendılıgınden..
kimiside sivilce cıkmıstı ama yuzunde bildiğin akne tarzı sıvılcelerden bende sıkmıstım aslında sıkmamak gerekıyormus mesela.

Back