Kızlar bat 25 inde 5 gündür süren sağ kasık batmalarim var. Bazen şiddetli oluyor. Nefesi içime çekince hissedilen birseer var. Sizce neyin nesidir. Şüpheli ilişkimden iki gün sonra basladi. Bir umut var mi lutfeen birşey söyleyin.. bu durumu yaşayanlar ve hamile kalanlar var mii
Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen
Kac haftalık hamilesın zeynep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım korkma değerin düşüşe geçmediği sürece sorun yok. İnşallah hiç bişey olmayacak bebişine. Gönlünü ferah tut, dua et, yat dinlen kalkma bi süre😉
Çok sağol canım gerçekten bi nebze dahi olsa içim rahatladı yazdığını eşimle beraber okuduk allah razı olsun dedi o da çok sağol 😊
Allah sizden de rağzı olsun, bebişinizi size bağışlasın hayırlısıyla. Biz de 9 aydır istiyoruz bebeğimizin olmasını ancak kısmet olmadı henüz. Allah isteyen ve hakeden herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amiiiiinnnnnn..... Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin inşallah canım
Benim de sağ kadigimda ağrı oluyor şüpheli ilişkiden 4/5 gün geçti...Inşallah bebeğimiz yerlesiyordur yerine kızlar:)
5 haftalık hamileyim
geç döllenmede gebeligi adetnzn üzernden kac gün gectkten sonra ögrendnz ?
Sat 9 Haziran ben 10 Temmuz'da hamile olduğumu öğrendim
nasıl yani bir gün gecnce mi ögrendin ? 9 hazıran bi ayın önceki adet tarihin mydi yoksa ?
Son adet olduğum tarih 9 Haziran canım normalde 9 Temmuz'da olmam gerekiyordu üstüne görme gibi bişey yaşadım 10 Temmuz'da kesilince bende kan testi yaptırıp öyle öğrendim hamile olduğumu[/QUO normalde gec döllenmede gec ögrenilir die bilyorm ama :44: üstüne görme gbi olan nasıldı kac gün geldi ?
Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen
Canm sakin ol öncelikle degerinde düşme olursa sıkıntı ama bence iki günü bekleme bugünde kan ver değerine bak seni ferahlatir belki
Canm sakin ol öncelikle degerinde düşme olursa sıkıntı ama bence iki günü bekleme bugünde kan ver değerine bak seni ferahlatir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?