• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasikta batmasi olanlarrr

cencen010

Allahima emanetsin gozumun nuru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
686
295
53
Kızlar bat 25 inde 5 gündür süren sağ kasık batmalarim var. Bazen şiddetli oluyor. Nefesi içime çekince hissedilen birseer var. Sizce neyin nesidir. Şüpheli ilişkimden iki gün sonra basladi. Bir umut var mi lutfeen birşey söyleyin.. bu durumu yaşayanlar ve hamile kalanlar var mii

Kızlar bat 25 inde 5 gündür süren sağ kasık batmalarim var. Bazen şiddetli oluyor. Nefesi içime çekince hissedilen birseer var. Sizce neyin nesidir. Şüpheli ilişkimden iki gün sonra basladi. Bir umut var mi lutfeen birşey söyleyin.. bu durumu yaşayanlar ve hamile kalanlar var mii

Bende bu durumu yaşıyorum ilşkiden beri. Bat 26 sı. benimde sağ kasığımda şansa bak. Özellikle gece çok keskin saplandığı oluyor nefesimi kesiyor bikaç saniye. Onun dışında kendimi yorduğumda batıyor, uzanıyorum geçiyor. Ben ovulasyon günümden 4-5 gün önce incir-havuç kürü içtim acaba ondan mı oldu die şüpheleniyorum. Ne olduğunu bende merak ediyorum canım hakkımızda hayırlısı.

Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen

Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen

Canım korkma değerin düşüşe geçmediği sürece sorun yok. İnşallah hiç bişey olmayacak bebişine. Gönlünü ferah tut, dua et, yat dinlen kalkma bi süre😉

Canım korkma değerin düşüşe geçmediği sürece sorun yok. İnşallah hiç bişey olmayacak bebişine. Gönlünü ferah tut, dua et, yat dinlen kalkma bi süre😉

Çok sağol canım gerçekten bi nebze dahi olsa içim rahatladı yazdığını eşimle beraber okuduk allah razı olsun dedi o da çok sağol 😊

Çok sağol canım gerçekten bi nebze dahi olsa içim rahatladı yazdığını eşimle beraber okuduk allah razı olsun dedi o da çok sağol 😊

Allah sizden de rağzı olsun, bebişinizi size bağışlasın hayırlısıyla. Biz de 9 aydır istiyoruz bebeğimizin olmasını ancak kısmet olmadı henüz. Allah isteyen ve hakeden herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah sizden de rağzı olsun, bebişinizi size bağışlasın hayırlısıyla. Biz de 9 aydır istiyoruz bebeğimizin olmasını ancak kısmet olmadı henüz. Allah isteyen ve hakeden herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Amiiiiinnnnnn..... Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin inşallah canım

nasıl yani bir gün gecnce mi ögrendin ? 9 hazıran bi ayın önceki adet tarihin mydi yoksa ?

Son adet olduğum tarih 9 Haziran canım normalde 9 Temmuz'da olmam gerekiyordu üstüne görme gibi bişey yaşadım 10 Temmuz'da kesilince bende kan testi yaptırıp öyle öğrendim hamile olduğumu

Son adet olduğum tarih 9 Haziran canım normalde 9 Temmuz'da olmam gerekiyordu üstüne görme gibi bişey yaşadım 10 Temmuz'da kesilince bende kan testi yaptırıp öyle öğrendim hamile olduğumu[/QUO normalde gec döllenmede gec ögrenilir die bilyorm ama :44: üstüne görme gbi olan nasıldı kac gün geldi ?

Canm sakin ol öncelikle degerinde düşme olursa sıkıntı ama bence iki günü bekleme bugünde kan ver değerine bak seni ferahlatir belki

Canm sakin ol öncelikle degerinde düşme olursa sıkıntı ama bence iki günü bekleme bugünde kan ver değerine bak seni ferahlatir belki

Dediğini yaptık canım kanamam yine var bakalım değerimde neler olucak ona göre bakıcaz bakalım

merhaba. 12 haziran son adet tarihim bugün 17 temmuz. 5 gün geçti kan testi yaptırdım negatif çıktı. ciddi şekilde hamile olduğumu hissediyorum. hatta bütün belirtiler bunu gösteriyor. eğer hamileysem 2. çocuğum olacak. kızımda ne hissettiğimi 7 yıl geçti ama dün gibi hatırlıyorum. herkes psikolojik diyor. iki hafta önce ilişkiden sonraki gün kasıklarıma bir ağrı girdi. o günden beri hafif hafif ağrı devam ediyor. ne oluyor anlamadım. sizce ne olabilir? kafam o kadar karışık ki.... :43:

Değerim 382den 274e düştü canım yani düşük yapıyorum doktorun tabiriyle.. Hayırlısı ne diyeyim... Yiyecek lokması yokmuş yavrumun....

Back