• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarda karıncalanma

Ahidevrann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
227
88
48
Kızlar beta 71 olduğunu öğrendim. Sanırım takvime göre üç haftalığım daha doktorumla konuşamadım. Kasıklarımda sürekli bi hareketlilik var karıncalanma, kımıl kımıl olma gibi. Sizde de böyle belirtiler olmuş muydu.? (Bu arada kimyasaldan şüpheleniyorum idrar testlerim silikleşti ondan da kaynaklanır mı)

Kızlar beta 71 olduğunu öğrendim. Sanırım takvime göre üç haftalığım daha doktorumla konuşamadım. Kasıklarımda sürekli bi hareketlilik var karıncalanma, kımıl kımıl olma gibi. Sizde de böyle belirtiler olmuş muydu.? (Bu arada kimyasaldan şüpheleniyorum idrar testlerim silikleşti ondan da kaynaklanır mı)
Bende hiç olmadı 🤷🏻‍♀️ Ikı gün sonra tekrar kan testi yaptırın yükselişe baktırın
Testlerin hassasiyeti değişebiliyor,bozuk teste cıkabılıyor,idrarda ki hcg az geçmiş de olabılıyor (yiyip içmeye bağlı)o yüzden en kesın sonuç kan testi

Adetinize kaç gün varken 70 çıktı acaba

Benimde adetime iki gün var testte 22.64 çıktı. Benimde kasıklarım karnımda çok hareketlilik var adet olacakmışım gibi hissiyat var. Benide korkutuyor karnımda hareketlilik

Bende hiç olmadı 🤷🏻‍♀️ Ikı gün sonra tekrar kan testi yaptırın yükselişe baktırın
Testlerin hassasiyeti değişebiliyor,bozuk teste cıkabılıyor,idrarda ki hcg az geçmiş de olabılıyor (yiyip içmeye bağlı)o yüzden en kesın sonuç kan testi
Teşekkür ederim. Kaç haftalık gebesiniz.? Yine de olumsuzluk hissediyorum içimde bi his. Değerin düştüğünü söylüyo. Üç test yaptm gittikçe silikleşti

Back