• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarda iğnelenme ve batma

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Arkadaşlar ben 2.5 yıl yazz24 kullandım 14 kasımda bıraktım 20 aralıkta regl oldum diğer ayda 22 ocakta regl oldum ve sevindim oh düzenim bozulmadı diye 32 günde birdir benim ama bu ay hala adet olmadım bugün 37.gün oldu ağrım çok kasıklaırm iğneleniyor hiç böyle olmazdı ama hiç birşey yok miratech adlı gebelik testini alıp yaptım dün tek çizgi çıktı ama hala hasta olmadım ve kasıklarım iğnelenerek batıyor sık sık.Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Umarım iltihap falan değildir

bir de idrar testi ne kadar güvenilirdir emin olamadım.Cumaya neredeyse 40 gün olacak olmazsa gidip kan tahlili yaptırayım negatifse de kadın doğuma randevu :( ama ben jinekolojik muayeneden nefret ediyorum çok canım yanıyor offff :(

Benim kafam çok karışık ya çok mutsuzum bugün özel bir tıp merkezinde kan testi verdim hala adet görmeyince 39 gün oldu.2 test var biri negatif pozitif olduğunu anlatıyor diğeri ayrıntılı haftasını bildiriyor dedi.Bende bana varmı yokmu o lazım dedim ilkini yaptık 1saat sonra aradım kadın dediki çok küçük bir pozitiflik var, o ne demek dedim değerlerim kaç diye sordum o da işte değer ile bakmadık negatiflik ve pozitiflik olarak baktık dedi.Adetiniz gecikirse 2 gün sonra gelin yineleyelim dedi.Başka durumlarda da bu hormon yükselebiliyo dedi ortada kaldım yarın hafta sonu hastamıyım hamilemiyim belli değil moralim sıfır benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?

Back