• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarda ağrı, şişkinlik

siyahkelebek1420

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
63
28
8
26
Kızlar merhaba. Adetime daha 13 gün falan var ama sürekli kasıklarımda şişkinlik, akıntı ve adet olacakmışım gibi ağrım var belim de dahil. Çocuk istiyoruz o yüzden korkuyorum da bi engel mi var o yüzden mi böyle diye yaşayan bilen var mı doktora gittim ama ultrason baktı sadece kan ile bi sorun yok dedi. Yaşayan var mı sebebi nedir sizce

Kızlar merhaba. Adetime daha 13 gün falan var ama sürekli kasıklarımda şişkinlik, akıntı ve adet olacakmışım gibi ağrım var belim de dahil. Çocuk istiyoruz o yüzden korkuyorum da bi engel mi var o yüzden mi böyle diye yaşayan bilen var mı doktora gittim ama ultrason baktı sadece kan ile bi sorun yok dedi. Yaşayan var mı sebebi nedir sizce
Merhaba adet olmaya yakın benimde böyle olur iki hafta öncesinden başlar belirtileri hatta. Yumurtlama döneminde olabilirsiniz.

Aynılarını şu an ben yaşıyorum... adetime daha 15 gün var akıntı kasık bel şiddetli göğüs ağrısı offffff

Aynısı bende de oldu , Şuan adetime 8 gün var bütün bunlara ek göğüs ağrısı eklendi. Merakla bat bekliyorum umarım bir sıkıntı yoktur 🥺

Back
X