bundan bir hafta önce ön sevişme yaşadım Çift prezevertaf kullandık,birleşme boşalma yok. Ama akşamına benim kasıklarımda ağrı başladı, göğüslerimde hassasiyet başladı adetime 10 gün vardı. Kendimi hamile gibi hissettim. Böyle bütün internet sitelerinde okudum falan baya aklım karıştı ne kadar doktora sorsam fayda yok. Bi hafta oldu adetime yaklaştıkça benim sinirlerim zayıfladı sol kasıklarımda batma yanma olmaya,üşümeye başladım. Önceden hep akıntım oluyordu sarı akıntım yine oluyor , belim ağrıyor, başım ağrıyor,habire tubalete gidiyorum,yanıyor idrarım. , kan tahlili veremem hamile olduğumu düşünüyorum çünkü. Baya takıntı hastasıyım. Sağlık ocağına gittim, doktor yumurtalığın Ağrı'yor adetten veya idrar yolu iltihabı olabilir Dedi. İlaç verdi. İçim hala rahat değil. Hep ağlıyorum. Ablamda hamile 4 haftalık ona bakıyorum onda ne belirti varsa bende de çıkıyor sanki. O sol kasığım Ağrı'yor Dedi anında benimde Ağrıdı. Okuyorum okuyorum kendimde buluyorum. Çok korkuyorum. Adet Zaman'ında bile karnım çok Ağrır.. Şimdi ne yapacağım Bilmiyorım. Adetime daha 3-4 gün var. Doktorlara sordum kesinlikle hamile kalmak bu kadar kolay değil tam anlamıyla idrar yolu enfeksiyonu Dedi