- 4 Ekim 2016
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi nileszemnosss
Insallah olur3 gün gecikmiş zaten çıkar emin ol varsa eğer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah olur3 gün gecikmiş zaten çıkar emin ol varsa eğer
O ne demekörtlik karıştı
ortalık karıştı demekkkkO ne demek
dört gün gecikmişse silik de olsa çıkar ama yine de sen bilirsin istersen bekleArkadaslar sorum olucak benim sol tarafta kasik agrim var ve karnimda agriyor 2 gundur ve adetim 4 gun gecikti ve dunden beri adet olucakmisim gibi bi sanci var karnimin altinda ama olmuyorum ve gebelikten supeleniyorum ve hesapladim bi sayfada hamileysem eger 4 hafta 5 gunluk oluyor adetimin tarihide 1 eyluldu ve gecikmezdi hic yani hamileysem ve bu hesaplama dogruysa bu haftalarda bu agrilar normal mi yardimdi olun ve doktorada gidemiyorum durumlar cok karisik korkuyorum
Sana ne oluyor acaba demek ki bi sorunlarimiz var halletmeye calisiyoruz ordan konusmaya benzemiyor adam gibi soru sorduk cevabin varsa yazarsin yoksa yazma konuya odaklan gerisi ilgilendirmezyaa isteyerek yapmis Dr a gidecek şartların yok nikah yok bide çocuk derdine düşmüş ama Rabbim size verir sizi de böyle sınar işte ne diyim sorma o zaman herşeyi biliyorsunuz ama konu bu olunca tutusuyorsunuz
şu karakterleri needen yapıyorsunuz ben bulamıyorum yaaa :)O ne demek
sorunlarınız varsa küçük hanım çocuk öyle eğlence aleti değil git evcilik oyna sana adam gibi cevaplar verdim ben baştan dimi bir oku istersen o zaman yazma buraya git kendin hallet herşeyi hayret birşey ya o kadar susayım diyorum ama olmuyorSana ne oluyor acaba demek ki bi sorunlarimiz var halletmeye calisiyoruz ordan konusmaya benzemiyor adam gibi soru sorduk cevabin varsa yazarsin yoksa yazma konuya odaklan gerisi ilgilendirmez
mesaj yazdığın zaman biraz üstte surat ifadesi var ordan bulabilirsinşu karakterleri needen yapıyorsunuz ben bulamıyorum yaaa :)
sorunlarınız varsa küçük hanım çocuk öyle eğlence aleti değil git evcilik oyna sana adam gibi cevaplar verdim ben baştan dimi bir oku istersen o zaman yazma buraya git kendin hallet herşeyi hayret birşey ya o kadar susayım diyorum ama olmuyor[/Q
Iyi ozaman soru
eylence mi dedik sana kafana gore yorumluyorsun sen soruyu goruyorsun dimi agrilar normal mi diye sana baska bisey icin soru mu sordum bilgin yoksa yazma arkadasim hayatim seni ilgilendirmez durumlari bilmis olsan boyle konusmazdin o benim sorunum tamam mi bebegide eylence olsun diye yapmiyoruz heralde sen her onune gelene boye yaziyosan iyi valla neyse k.bkmasorunlarınız varsa küçük hanım çocuk öyle eğlence aleti değil git evcilik oyna sana adam gibi cevaplar verdim ben baştan dimi bir oku istersen o zaman yazma buraya git kendin hallet herşeyi hayret birşey ya o kadar susayım diyorum ama olmuyor
nikahım yok derken dinî nikahıniz var değil mi canım ?eylence mi dedik sana kafana gore yorumluyorsun sen soruyu goruyorsun dimi agrilar normal mi diye sana baska bisey icin soru mu sordum bilgin yoksa yazma arkadasim hayatim seni ilgilendirmez durumlari bilmis olsan boyle konusmazdin o benim sorunum tamam mi bebegide eylence olsun diye yapmiyoruz heralde sen her onune gelene boye yaziyosan iyi valla neyse k.bkma
Evet dini nikahimiz var resmi nikahi 4 ay sonra yapicaz ve bu durmuda gidemiyorum dr. Anikahım yok derken dinî nikahıniz var değil mi canım ?
anladım canımEvet dini nikahimiz var resmi nikahi 4 ay sonra yapicaz ve bu durmuda gidemiyorum dr. A
canım bende evlendiğim ilk ay nikahım yoktu sonradan yaptım ama o sıra da Dra gidiyordum betahcg ye baktırmistm sorun olmuyor herhalde özelde zaten hiç sorun etmiyorlar nikah olup olmamasınıanladım canım
Iste anca 4 ay sonra gidebilirim ve i zaman kadar sorun olur mu gitmemem mesela demin agrim vardi smdi yok sadece belim agriyo ara ara vuruyor sanci ve baska sitede de bu dis gebelik icin yorumlari okudum etkilendim baya korku var biraz ama insallah iyi olurcanım bende evlendiğim ilk ay nikahım yoktu sonradan yaptım ama o sıra da Dra gidiyordum betahcg ye baktırmistm sorun olmuyor herhalde özelde zaten hiç sorun etmiyorlar nikah olup olmamasını
Iste anca 4 ay sonra gidebilirim ve i zaman kadar sorun olur mu gitmemem mesela demin agrim vardi smdi yok sadece belim agriyo ara ara vuruyor sanci ve baska sitede de bu dis gebelik icin yorumlari okudum etkilendim baya korku var biraz ama insallah iyi olur
Peki sende boyle agrilar oldu mu ilk haftalarda adetin geciktigini supelendigin zamanlardacanım bende evlendiğim ilk ay nikahım yoktu sonradan yaptım ama o sıra da Dra gidiyordum betahcg ye baktırmistm sorun olmuyor herhalde özelde zaten hiç sorun etmiyorlar nikah olup olmamasını
dediğim gibi canım adet zamanında da oluyor hamileliğin ilk zamanlarında da benim de suan kasıklarm da oluyor ağrı ama sen bunu doktora gitmeden öğrenmezsn canım malesefPeki sende boyle agrilar oldu mu ilk haftalarda adetin geciktigini supelendigin zamanlarda
Cevap yazarken ekranı aşşağı doğru çek biraz orada yüz ifadesi var ona dokun ve sonuçşu karakterleri needen yapıyorsunuz ben bulamıyorum yaaa :)
evet gördüm