- 4 Ekim 2016
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi nileszemnosss
-
durumlar karışık derken ? evli değilmisin? ayrıca test yapmadan bilemezsin çünkü belirtileri adet belirtisi ile aynı oluyor burdan birşey diyemem
3 4 ay gitme sansim yok bilgim olmadigi icinde burdan sorma geregi duydum canimeczaneden test al önce bak ona göre hareket et hem kaçtın da sonuçta dağda oturmuyorsun herhalde öyle bir durum var ise şayet elinde sonunda Dr a gideceksin
o zaman geçmiş olsun ne diyim allah yardımcın olsun inşallah degilsindir
adet döneminde de olur hamilelik de de olur bu tür ağrılar test alıp kendin yapamazmisin evdeYok yeni degil 2 ay oluyor tuhaf gelebilir ama doktorada didemiyorum durumlar karisik oldugu icin burdada anlatmak istemiyorum yani bu agrilar oluyor diye dis gebelikte olabilir mi ama kanamam filan hic yok sadece katnimin alti agriyor goguslerim sisti biraz dolgunlasti
Sakin olun soruyorum sadece ve biz bunu isteyerek yaptik anladin sadece bu belirtiler notmal mi diye soruyorum konu nerden nerye geldi yaaevet kaçıyorsun korunmuyorsun ve de böyle Dr a gidemeyeck şekilde!! dış gebelik illa kanama olcak diye birşey yok herşey kanama ile ortaya çıkacak diye de birşey yok herşey olabilir belkide hamile değilsin bahardan stresten felan gecikmiş de olabilir
Bir kac gun gecsin test var ana erken olur diye yapmiyorumadet döneminde de olur hamilelik de de olur bu tür ağrılar test alıp kendin yapamazmisin evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?