• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasik ve karin agrisi

ha milelik belirtisi

• gebelik

OY: 3 100,0%
  • gebelik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

nileszemnosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
17
2
1
Arkadaslar sorum olucak benim sol tarafta kasik agrim var ve karnimda agriyor 2 gundur ve adetim 4 gun gecikti ve dunden beri adet olucakmisim gibi bi sanci var karnimin altinda ama olmuyorum ve gebelikten supeleniyorum ve hesapladim bi sayfada hamileysem eger 4 hafta 5 gunluk oluyor adetimin tarihide 1 eyluldu ve gecikmezdi hic yani hamileysem ve bu hesaplama dogruysa bu haftalarda bu agrilar normal mi yardimdi olun ve doktorada gidemiyorum durumlar cok karisik korkuyorum

durumlar karışık derken ? evli değilmisin? ayrıca test yapmadan bilemezsin çünkü belirtileri adet belirtisi ile aynı oluyor burdan birşey diyemem

Ben hamile değilken bu mevsim degisikliklerinde 1 hafta bile geciktiği oluyordu reglimin daha önceleri oluyor muydu bu dönemlerde

eczaneden test al önce bak ona göre hareket et hem kaçtın da sonuçta dağda oturmuyorsun herhalde öyle bir durum var ise şayet elinde sonunda Dr a gideceksin

o zaman geçmiş olsun ne diyim allah yardımcın olsun inşallah degilsindir

Yok yeni degil 2 ay oluyor tuhaf gelebilir ama doktorada didemiyorum durumlar karisik oldugu icin burdada anlatmak istemiyorum yani bu agrilar oluyor diye dis gebelikte olabilir mi ama kanamam filan hic yok sadece katnimin alti agriyor goguslerim sisti biraz dolgunlasti

evet kaçıyorsun korunmuyorsun ve de böyle Dr a gidemeyeck şekilde!! dış gebelik illa kanama olcak diye birşey yok herşey kanama ile ortaya çıkacak diye de birşey yok herşey olabilir belkide hamile değilsin bahardan stresten felan gecikmiş de olabilir

Yok yeni degil 2 ay oluyor tuhaf gelebilir ama doktorada didemiyorum durumlar karisik oldugu icin burdada anlatmak istemiyorum yani bu agrilar oluyor diye dis gebelikte olabilir mi ama kanamam filan hic yok sadece katnimin alti agriyor goguslerim sisti biraz dolgunlasti
adet döneminde de olur hamilelik de de olur bu tür ağrılar test alıp kendin yapamazmisin evde

evet kaçıyorsun korunmuyorsun ve de böyle Dr a gidemeyeck şekilde!! dış gebelik illa kanama olcak diye birşey yok herşey kanama ile ortaya çıkacak diye de birşey yok herşey olabilir belkide hamile değilsin bahardan stresten felan gecikmiş de olabilir
Sakin olun soruyorum sadece ve biz bunu isteyerek yaptik anladin sadece bu belirtiler notmal mi diye soruyorum konu nerden nerye geldi yaa

Back