• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ve karın ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine3210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
53
12
88
30
İyi geceler hanımlar size bi sorum olacak adetimin üstünden 12 gün geçti 3 gündür karın ve kasık ağrısı çekiyorum adet olucam diye düşündüm ama çok erken bu ayın 23 veya 24 gibi olmam gerekiyo bu ayın 3 de rahim filmi çektirdim onunla ilgili olabilir mi bu ağrı şimdiden teşekkürler

İyi geceler hanımlar size bi sorum olacak adetimin üstünden 12 gün geçti 3 gündür karın ve kasık ağrısı çekiyorum adet olucam diye düşündüm ama çok erken bu ayın 23 veya 24 gibi olmam gerekiyo bu ayın 3 de rahim filmi çektirdim onunla ilgili olabilir mi bu ağrı şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun. Ben de rahim filmi çektirdim fakat böyle bir sorun yaşamadım. Yumurtan çatlıyor olabilir ya da malum hastalık havaları enfeksiyon falan olmuş olabilirsin. Rahim filmi ile alakası olduğunu sanmıyorum.

hamile mısın acaba
bende 15 aralıkta adet oldum geri cekılme yöntemı kullandık ayın 26sında (doğurgan döneme denk geliyor dıye) ocagın 10unda adet olmam lazım ama sırtımda ve kasıklarımda şiddetlı ağrı var midem de kötü bişey varmıs gibi hıssedıyorm neden olabilir?ayrıca gögsümde mavı damarlar gözükmeye başladı neden olabilir?

Back