- 28 Ocak 2021
- 60
- 24
- 3
- 27
- Konu Sahibi minikkoalamm
Merhaba bayanlsr son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle ağrılarım olmazdı bu ay bebek çalışmalarına başladık reglime 7 gün var bu bir belirti olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu ay başladık belkide ondan olabilir teşekkür ederim heyecanla bekliyorum regli günümü:))Eğer bu ay yeni başlamışsanız , vücudunuz buna tepki verdiği için agrıların olması daha olası bi durum, aynısını ilk başladığımız ay bende yaşadımYani psikolojik olarak da etkileniyor insan ister istemez
Hayırlısı olsun inşallah canım benimEvet bu ay başladık belkide ondan olabilir teşekkür ederim heyecanla bekliyorum regli günümü:))
İnşallah canım :)))Hayırlısı olsun inşallah canım benim![]()
Bugün bi değişiklik var mı nasıl hissediyorsunuzd biraz göğüs ağrılarım
Aşırı derece de halsizlik var elim ayağım çekiliyor sanki birde göğüslerimde ağrı oluştı ama öyle dayanılmayacaj bir ağrı değil birde beyaz kremsi akıntım varBugün bi değişiklik var mı nasıl hissediyorsunuz
Bende de krem gibi akıntı varAşırı derece de halsizlik var elim ayağım çekiliyor sanki birde göğüslerimde ağrı oluştı ama öyle dayanılmayacaj bir ağrı değil birde beyaz kremsi akıntım var
6 gün kaldı canım senin ne kadar kaldı senin belirtilerin kuvvetli gibi :))Bende de krem gibi akıntı var
Ama göğüs agrısı çok fena inanılmaz gerildi sallanınca canım yanıyo
Adet gününüze ne kadar kaldı![]()
Bi değişiklik var mı peki halinde canımevet canim benimde öyle bir hafta icinde iste hersey belli olur artik hakkimizda hayirlisi insallah hayirli haberleri bizde verebiliriz![]()
pek yok canim ya sendeBi değişiklik var mı peki halinde canım![]()
Bende de öyle pek yok sadece salak salak halsizlik varpek yok canim ya sende
ayy hadi hayırlısı çok heyecankıhım pazartesi erken gebelik testi yapıcam ailemin yanına gidicem olurda varsa süpriz yaparom diye yoksa günümü beklicem :)evet canim benimde öyle bir hafta icinde iste hersey belli olur artik hakkimizda hayirlisi insallah hayirli haberleri bizde verebiliriz![]()
insallah canim mutlaka haber etayy hadi hayırlısı çok heyecankıhım pazartesi erken gebelik testi yapıcam ailemin yanına gidicem olurda varsa süpriz yaparom diye yoksa günümü beklicem :)
ikinci cocuk icin ilk deneme canimSabırsızlanıyorum ya günler geçmek bilmiyor( sizin de ilk deneme mi canım
Ayy ne güzel anne olmuşsunuz hadi hayırlısı bakalım ilkini ne zaman öğrenmiştinikinci cocuk icin ilk deneme caniminsallah bu seder bekletmez yavrum benim ilkini cok beklemistim yavrumu
![]()