• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ve bel ağrıları gebelik belirtisi miii

minikkoalamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
60
24
3
27
Merhaba bayanlsr son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle ağrılarım olmazdı bu ay bebek çalışmalarına başladık reglime 7 gün var bu bir belirti olabilir mi

Eğer bu ay yeni başlamışsanız , vücudunuz buna tepki verdiği için agrıların olması daha olası bi durum, aynısını ilk başladığımız ay bende yaşadım ♥️ Yani psikolojik olarak da etkileniyor insan ister istemez

Eğer bu ay yeni başlamışsanız , vücudunuz buna tepki verdiği için agrıların olması daha olası bi durum, aynısını ilk başladığımız ay bende yaşadım ♥️ Yani psikolojik olarak da etkileniyor insan ister istemez
Evet bu ay başladık belkide ondan olabilir teşekkür ederim heyecanla bekliyorum regli günümü:))

Aşırı derece de halsizlik var elim ayağım çekiliyor sanki birde göğüslerimde ağrı oluştı ama öyle dayanılmayacaj bir ağrı değil birde beyaz kremsi akıntım var
Bende de krem gibi akıntı var
Ama göğüs agrısı çok fena inanılmaz gerildi sallanınca canım yanıyo
Adet gününüze ne kadar kaldı ☺️

Yok benim ikinci ☺️
ilk denemede aşırı stres ve heyecan yapmıştım her belirtiyi kendimde buluyordum valla 😂 kendimi çok dinliyodum

Back