Gebeliğe Hazırlık Kasık ve bacak ağrısı sonrası akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar 15 Mart'ta olmuştum, sonra 13 Nisanda oldum. Bu ay kaçında olacağım tam fikrim yok. Erkende olabilir geçte olabilir. Az önce lavaboya girdim ve tuhaf bir akıntı geldi. Kahverengi gibi, turuncumsu pembeli gibi. 2 sefer sildim ikisinede geldi akıntı. Bugün zaten kasık sancım vardı ve şuan bacaklarım aşırı ağrıyor, kasık ağrılarım da devam ediyor. Zaten akıntıyı silerken de çok ağrıyordu bacaklarım. Sizce neden olur bu? Bide meme ucu hassasiyeti de var, göğüslerim de ağrıyor

Son düzenleme:
Adetin yaklaşmıştır, adet sancısı ve kasık ağrılarını en iyi sıcak su geçiriyor. Allahım eskiden çok ağrım oluyordu. Sonra bir yerden duymuştum. Bir kovaya sıcak su koyup ayaklarını yarım saat içinde bekletince hiçbir şeyin kalmıyor. Çok faydasını gördüm şükür

birebir aynisi yasadim ocak ayinda idrar yolu iltihabi ile servisit rahim agzi iltihabi olmusum es zamanli yigun abtibiotik ve fitil tedavisi ile gecti. bacak agrim cok yoktu vardi ama hafif. kasigim cok siddetliydu apandisut sanmistim ilk. gecmis olsun sik idrara cikma var mu?

ayaklariniza sicak su torbasi koyun ii geliyor. gogsum benjmde es zamanli agridi ama tesaduftu fibroadenom olusmus o yuzdenmis. meme agrisu ayri bisidi yani benim

Merhabalar çok geçmiş olsun aynı durum bende de var ama üreme olmuyor şikayeniz neydi hangi doktora gittiniz

Aynı durum bende de söz konusu. Ayakta durduğum zaman kasıklarım ağrıyor ve akabinde akıntım geliyor. Bacak ağrım yok. Siz doktora gittiniz mi ne dediler sizin için ?

Aynı durum bende de söz konusu. Ayakta durduğum zaman kasıklarım ağrıyor ve akabinde akıntım geliyor. Bacak ağrım yok. Siz doktora gittiniz mi ne dediler sizin için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…