• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık Sancısı..

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
28
Kızlar merhaba,

Kasıklarımda bi kaç gündür adet ağrısı gibi ağrı var çok şiddetli değil ama hüç geçmeksizin aynı ağrı sürekli devam ediyor.Geçen hata regl'dim 2 gün önce bitti fakat bu ağrıda 2 gün önce başladı sanki yeni regl olacakmışım gibi ağrıyor.daha öncesinde de kasıklarımda sancılanma olurdu doktora gitmiştim birşey yok demişti şimdi de bu ağrı çıktı iltihaplanma olabilir mi acaba ne kadar devam ederse doktora gitmeliyim.

Aynısı
Ayy bilen daha önce başına gelmiş birileri olsaydı iyiydi..
ben
Kızlar merhaba,

Kasıklarımda bi kaç gündür adet ağrısı gibi ağrı var çok şiddetli değil ama hüç geçmeksizin aynı ağrı sürekli devam ediyor.Geçen hata regl'dim 2 gün önce bitti fakat bu ağrıda 2 gün önce başladı sanki yeni regl olacakmışım gibi ağrıyor.daha öncesinde de kasıklarımda sancılanma olurdu doktora gitmiştim birşey yok demişti şimdi de bu ağrı çıktı iltihaplanma olabilir mi acaba ne kadar devam ederse doktora gitmeliyim.
merhaba acaba nedenini öğrendiğiniz mi ben aynısımı 3 aydır yaşıyorum adetim birti ama kasıklarım hep batıyor. Kist göremedi doktor. Yeni gördüm kusura bakmayın sormak istedim

Back